Pere Claver Grup Memòria 2021

Fets
rellevants

Menú

Fets
rellevants

Inici campanya vacunació Covid

La campanya de vacunació contra la Covid19 a Pere Claver Grup va arrencar el 13 de gener vacunant de la primera dosi als i les professionals i les persones residents de Tres Pins que van manifestar el seu consentiment. Seguidament, la campanya de vacunació es va desplegar a la resta de professionals seguint les pautes marcades des del Departament de Salut.

Portes obertes Casa Jove La Marina

L’equip de Casa Jove La Marina va organitzar al febrer una jornada de portes obertes per donar a conèixer la remodelació que va viure l’equipament durant l’estiu de 2019. El projecte va permetre modernitzar i actualitzar l’antic centre, per adaptar-se millor a les necessitats dels seus usuaris/es, i fer un canvi de nom de l’espai per passar a designar-se Casa Jove La Marina.

Campanya #JuntesSomImparables

Al mes de març ens vam adherir a la campanya del #8M2021 sota el lema “Juntes som imparables” per aconseguir una societat més justa i inclusiva per les dones. Ho vam fer reivindicant l’empoderament dels nostres drets a partir de la creació i disseny d’una col·lecció original de 3 mascaretes confeccionades des del CET Estel Tàpia.

Drets de les persones amb disCapacitat intel·lectual durant la pandèmia

L’equip de professionals i les persones residents de la Residència Tres Pins van rebre al març la visita del programa Planta Baixa de TV3 per parlar, en primera persona, dels drets de les persones amb disCapacitat intel·lectual arran del confinament per la Covid al llarg de l’any 2020.
Veure més

Presentació Pla Estratègic 2021-25

El 23 d’abril vam presentar el nou Pla Estratègic per compartir els reptes de futur que tenim per endavant els pròxims 5 anys i reflexionar sobre el camí que volem seguir emprenent junts cap els 75 anys d’història: projectar l’organització cap al futur per garantir la seva sostenibilitat, seguir millorant la qualitat dels seus serveis i fer créixer la seva contribució a la societat de la qual forma part. El quart Pla Estratègic de la nostra institució posa el focus en: “Enfortir l’atenció comunitària centrada en la persona”.

7ª edició Conciertem

Desprès d’un any marcat per la pandèmia i els confinaments, la Residència i el Centre de Dia Tres Pins va reprendre la celebració del Conciertem, un projecte propi que promou la música com a mitjà de desenvolupament personal per combatre l’exclusió social de persones amb disCapacitat i/o trastorns de conducta. Al maig de 2021 va organitzar la 7ª edició d’aquesta iniciativa de música inclusiva.

Traspàs del projecte CET Estel Tàpia

El CET Estel Tàpia i el seu taller de confecció, que han format part de Grup Pere Claver Grup, van iniciar una nova etapa al maig de 2021 passant a formar part de l’equip de la Fundació Ared. Aquest acord garanteix la continuïtat del seu projecte d’ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat oferint un servei de confecció a empreses amb responsabilitat social.
Veure més

Comunicació #SomConfluència

Al juny vam anunciar que el Grup Pere Claver Grup i la Fundació Tallers esdevenen una única organització. Neix el projecte #SomConfluència per generar més suports i oportunitats per a les persones que acompanyem en tots els aspectes de la seva vida: salut mental, drets, habitatge, inclusió laboral, cultura, oci i vincles a la comunitat.
Veure més

Projecte XarxArt

Vam participar en l’organització de l’exposició XarxArt al Centre Cultural Albareda, un projecte artístic comunitari liderat per diverses entitats amb l’objectiu de sensibilitzar i reivindicar l’expressió artística en la salut mental per trencar les barreres, els estigmes i apropar l’art a la ciutadania.
Veure més

Garantim la capacitació jurídica de les persones amb disCapacitat

Amb l’entrada en vigor al setembre de la nova llei per les persones ateses des de les entitats tutelars, vam iniciar una nova etapa on deixem enrere el règim d’incapacitacions per garantir la capacitat jurídica de les persones amb disCapacitat: posem al centre la seva voluntat per garantir els seus drets i prestar els suports necessaris per prendre les seves pròpies decisions.
Veure més

Nou servei d’atenció odontològica gratuïta

L’Ajuntament de Barcelona i la nostra organització van presentar al setembre el nou punt del servei d’atenció odontològica gratuïta per a persones en situació de vulnerabilitat, el qual s’ofereix des de les instal·lacions de l’Institut Dental Pere Claver. És el quart centre d’aquest tipus que s’obre a la ciutat i està especialitzat en l’atenció de persones usuàries dels Centres de Salut Mental d’Adults i dels Centres d’Atenció i Seguiment a les drogodependències.
Veure més

Dia del Voluntariat

El mes de novembre el vam dedicar a reconèixer la tasca que realitza tot l’equip de persones voluntàries del Grup Pere Claver Grup. Per commemorar la seva implicació i compromís al nostre projecte, vam celebrar dos actes per posar en valor la seva tasca d’acompanyament de persones en risc d’exclusió social en els nostres territoris: Barcelona i Santa Coloma de Gramenet. 
Dia del Voluntariat
Festa del Voluntariat

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut