Política de Privacitat

La pàgina web www.pereclaver.org/salut-mental (en endavant, la pàgina web) és propietat de Fundació Sanitària Pere Claver Grup (en endavant, Pere Claver).

La present política de privacitat té per objecte proporcionar informació sobre com Pere Claver tracta les seves dades personals d’acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Responsable del Tractament

El Responsable del Tractament de les seves dades personals és Fundació Sanitària Pere Claver Grup amb CIF G08572737 amb domicili al carrer Vila i Vilà, número 16 de Barcelona (08004), telèfon 93 442 88 29 i correu electrònic info@pereclaver.org

Pot contactar amb la Delegada de Protecció de Dades adreçant un correu electrònic a dpd@pereclaver.org.

Tractaments de dades

A continuació és realitza una descripció d’alguns dels tractaments efectuats per la Fundació Sanitària Pere Claver Grup:

FORMULARIS DE CONTACTE

 • Finalitat: Facilitar-un mitjà perquè puguem posar-nos en contacte amb vosaltres i contestar les vostres sol·licituds d’informació, així com enviar-te comunicacions dels nostres serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic, SMS, WhatsApp), si marques la casella d’acceptació.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i al marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
 • Conservació: Un cop resolta la teva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments comercials, fins que sol·licitis la baixa dels mateixos.

ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS

 • Finalitat: Contestar les teves sol·licituds d’informació, atendre les teves peticions i respondre les teves consultes o dubtes.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
 • Conservació: Un cop resulta contestada la teva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament.

ENVIAMENT DEL CURRÍCULUM VITAE PER CORREU ELECTRÒNIC O MITJANÇANT EL FORMULARI

 • Finalitat: Disposar del teu currículum per participar en els nostres processos de selecció de personal.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari al remetre’ns la seva informació personal i currículum per als nostres processos de selecció de personal.
 • Conservació: Durant el desenvolupament dels processos de selecció de personal oberts i durant 1 any per a futurs processos.

SUBSCRIPCIÓ A LA NOSTRA NEWSLETTER

 • Finalitat: Enviament del nostre butlletí comercial i de comunicacions informatives i publicitàries sobre els nostres serveis i activitats que siguin del teu interès, per mitjans electrònics a través del teu correu electrònic.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari al subscriure’t als nostres enviaments comercials i / o newsletters.
 • Conservació: Fins que l’interessat revoqui el consentiment i sol·liciti la baixa del servei.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per tramitar l’acció desitjada, s’informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten les dades obligatòries, no serà possible tramitar la sol·licitud efectuada.

Com pot exercir els seus drets?

Quan el tractament de les seves dades personals estigui basat en el seu consentiment podrà revocar l’autorització que va donar en qualsevol moment dirigint-se per escrit a l’adreça de correu electrònic dpd@pereclaver.org o per correu postal al carrer Vila i Vilà, número 16 de Barcelona (08004).

Pot exercir els seu drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació del tractament dirigint-se per escrit a l’adreça de correu electrònic dpd@pereclaver.org o per correu postal al carrer Vila i Vilà, número 16 de Barcelona (08004).

En qualsevol cas, la seva sol·licitud haurà d’anar acompanyada de fotocopia del seu Document Nacional d’Identitat, passaport o document legal vàlid que l’identifiqui.

Fundació Sanitària Pere Claver Grup l’informarà sobre les actuacions derivades de la seva petició en el termini d’un mes. En cas de tractar-se de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l’ampliació del termini dins el primer mes.

Si considera que no hem donat una resposta adient a la seva sol·licitud, pot presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Pere Claver | Salut Mental
Tel. 93 442 30 00
salutmental@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver | Salut Mental
Tel. 93 442 30 00
salutmental@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut