Avís legal

Titular del Lloc web:

La nostra pàgina web www.pereclaver.org/salut-mental (en endavant, la pàgina web) és propietat de Fundació Sanitària Pere Claver Grup (en endavant, Pere Claver) amb Número de Identificació Fiscal G08572737, adreça al carrer Vila i Vilà, número 16 de Barcelona (08004), inscrita en el Registre de l’Arquebisbat de Barcelona i en el Registre d’Entitats Religioses del Ministeri de Justícia amb el número 000086, amb el telèfon 93 442 88 29 i correu electrònic: info@pereclaver.org. 

L’activitat de Pere Claver Grup es troba subjecte al règim d’autorització administrativa amb número E08026217 i sent l’òrgan competent encarregat de la seva supervisió el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

La pàgina web web és propietat de Fundació Sanitària Pere Claver Grup. La utilització del Lloc web està subjecta a les següents condicions d’ús. Li preguem que les llegeixi atentament. El fet d’accedir a la web i utilitzar els materials continguts en ella implica que vostè ha llegit i accepta, sense reserva, aquestes condicions.

1. Accés al Lloc web

  1. El simple accés a la pàgina web és gratuït, excepte pel que fa al cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’usuari.
  2. Amb caràcter general, per al simple accés als continguts de la pàgina web no serà necessari el registre de l’usuari, si bé la utilització de determinats serveis sí que podrà estar condicionada al seu registre previ.
  3. Les dades introduïdes per l’usuari hauran de ser exactes, actuals i veraces en tot moment. En cas d’assignar-a l’usuari registrat un password, aquest serà responsable en tot moment de la seva custòdia, assumint en conseqüència qualssevol dany i perjudici que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o pèrdua del mateix. A aquests efectes, l’accés a àrees restringides i / o l’ús dels serveis i continguts sota el password d’un usuari registrat es reputaran realitzats per aquest usuari registrat, qui respondrà en tot cas d’aquest accés i ús.

2. Condicions d’ús

  1. La pàgina web conté material preparat per Pere Claver amb fins únicament informatius. L’usuari ha de tenir en compte que tal material pogués no reflectir l’estat més recent sobre les qüestions analitzades. Així mateix, aquest material pot ser modificat, desenvolupat o actualitzat sense notificació prèvia.
  2. L’accés a aquest material no pretén constituir ni implica cap relació de confiança o professional entre Pere Claver i l’usuari de la web.
  3. Els enllaços o links que contenen el Lloc web poden conduir l’usuari a altres llocs, pàgines web i / o aplicacions gestionats per tercers, sobre els quals Pere Claver no exerceix cap tipus de control. Pere Claver no respon ni del contingut ni de l’estat d’aquests llocs, pàgines web i aplicacions, i l’accés a les mateixes a través del Lloc web o de l’aplicació tampoc implica que Pere Claver recomani o aprovi el seu contingut.
  4. Les fotografies dels pacients identificables han d’estar publicades amb el seu consentiment i fer-ho constar a la pàgina web.

3. Limitació de responsabilitat

  1. Qui utilitza la pàgina web ho fa pel seu propi compte i risc. Pere Claver no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin detectar el contingut de les mateixes o altres als quals es pugui accedir a través d’elles. Pere Claver tampoc podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització del web, ni per qualsevol actuació realitzada sobre la base de la informació que en elles es facilita.
  2. Pere Claver no garanteix l’absència de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el sistema informàtic, en els documents electrònics o en els fitxers de l’usuari del Lloc web. En conseqüència, Pere Claver no respon pels danys i perjudicis que aquests elements poguessin ocasionar a l’usuari o a tercers.
  3. La informació proporcionada a la pàgina web, no reemplaça si no que complementa la relació entre el professional de salut i el seu pacient o visitant i, en cas de dubte s’ha de consultar amb el seu professional de salut de referència.

Pere Claver | Salut Mental
Tel. 93 442 30 00
salutmental@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver | Salut Mental
Tel. 93 442 30 00
salutmental@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut