Fets
rellevants

Premi Josep Trueta

El Govern de la Generalitat reconeix a Sant Pere Claver – Fundació Sanitària amb la placa Dr. Josep Trueta 2019 al Mèrit Sanitari per la seva tasca i trajectòria de més de 70 anys en pro de l’avenç i la millora en l’àmbit de la salut.

Veure més

Jornada Anual de Participació, JAP 2020

Més de 200 professionals participem el 24 de gener de 2020 en la 2ª Jornada Anual de Participació (JAP) per reflexionar i construir junts el futur de la nostra institució enfocant-nos en les 8 línies del Pla Estratègic 2020-2024 i fer balanç del desplegament i assoliment del passat Pla Estratègic 2016-2019.

Creu de Sant Jordi

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària rep la Creu Sant Jordi, una de les distincions més prestigioses que es concedeixen anualment a Catalunya, pels més de 70 anys en la cura i l’acompanyament de les persones més vulnerables.

Veure més

Crisi Covid19

L’impacte de la pandèmia de la Covid19 marca la nostra realitat organitzativa i la nostra tasca assistencial envers les persones en situació de vulnerabilitat. Creem i activem la Comissió de Seguiment del Coronavirus per a definir i impulsar les mesures preventives i d’actuació necessàries per a garantir la seguretat dels professionals i persones que acompanyem a més d’informar de forma immediata de les novetats, mesures i decisions adoptades.

Veure més

Hotel Salut per a persones vulnerables

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials cogestiona l’Hotel Salut, un dispositiu d’aïllament temporal impulsat per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona adreçat a persones que han donat positiu a les proves de la Covid-19 o presenten símptomes i, per la seva situació de vulnerabilitat socioeconòmica i de carència d’una llar o habitatge, no poden fer el confinament a nivell domiciliari.

Veure més

Institut Dental Pere Claver

La Clínica Dental renova la seva marca sota el nom d’Institut Sant Pere Claver i presenta la seva nova web, una site moderna i divulgativa per contribuir a promoure la salut dental i la importància de la prevenció de les malalties bucodentals.

Veure més

Presentació Pla Estratègic 2021-2025

Presentem el quart Pla Estratègic del Grup Sant Pere Claver que es desenvoluparà i es durà terme entre el 2021 i el 2025. En un període en el què la nostra institució farà 75 anys d’història, tenim el repte de projectar l’organització cap al futur per garantir la seva sostenibilitat, seguir millorant la qualitat dels seus serveisi fer créixer la seva contribució a la societat de la qual forma part.

Veure més

Més Espais, projecte d’inversions socials responsables  

Presentem amb Suara Cooperativa, Previsora General, Fundació Seira i TEB Grup Cooperatiu el projecte Més Espais, una iniciativa conjunta d’inversions socials responsables que té per objectiu promoure un nou model de finançament amb impacte social i mediambiental. A través de Més Espais ajudem a les organitzacions dedicades als serveis d’atenció a les persones a tenir finançament per impulsar els seus projectes compromesos amb la societat i el medi ambient.

Veure més

#SomConfluència

Els patronats de la Fundació Tallers i del Grup Sant Pere Claver, després de més d’un any de contactes i de converses, anuncien al maig de 2021 el projecte Confluència d’ambdues organitzacions per esdevenir un únic grup. Amb aquesta confluència aconseguim generar suports i oportunitats per a les persones usuàries en tots els aspectes de la seva vida: drets, salut, habitatge, treball i vincles amb la comunitat.

Veure més

XarxArt, art i salut mental

Des de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i el Club Social Ments Obertes de Sant Pere Claver– Fundació Serveis Socials participem en l’exposició comunitària XarxArt en el centre Cultural Albareda. Es tracta d’una iniciativa de cultura inclusiva per sensibilitzar i reivindicar l'expressió artística en la salut mental i trencar les barreres, els estigmes i apropar l’art a la ciutadania.

Veure més

Servei d’atenció odontològica gratuïta per a persones en situació de vulnerabilitat

Des de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària posem en marxa un nou servei d’atenció odontològica gratuïta per a persones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica que promou l’Ajuntament de Barcelona. Aquest projecte esdevé el quart centre d’aquest tipus que s’obre a la ciutat de Barcelona i permetrà atendre uns 250 pacients l’any derivats des dels diferents serveis socials municipals.

Veure més

Dia del Voluntariat

El 27 de novembre de 2021 vam celebrar el Dia del Voluntariat, una jornada que organitzem anualment per reconèixer i posar en valor la tasca que des del nostre Servei de Voluntariat realitzen les més de 60 persones compromeses, des del seu voluntariat, amb la transformació social de la realitat que ens envolta.

Veure més