Atenció mèdica

Institut d’Al·lèrgia, Institut Dental i Institut de Proves Complementàries

Persones beneficiàries

21.028

Professionals

38

Programes i serveis
La nostra activitat sanitària combina l’aplicació dels coneixements científics, el millor equipament i tecnologia i una atenció propera i personalitzada per part dels nostres equips. Posem èmfasi en la prevenció i en la promoció de la salut i en el coneixement individual de cada pacient per detectar les seves necessitats i garantir una intervenció i un seguiment el més adaptat possible. Per això, establim un vincle de confiança per oferir un tracte proper i humà, i també dos aspectes tan importants com la qualitat assistencial i l’agilitat en el temps de resposta. 

En l’àmbit de l’Institut d’Al·lèrgia comptem amb un dels equips més grans i amb més trajectòria de Catalunya. Tractem la majoria de patologies i comptem amb una unitat d’immunoteràpia. El nostre servei està integrat en la xarxa d’assistència pública i també prestem assistència privada a particulars i als assegurats de més de 35 mútues i companyies asseguradores, en col·laboració amb una altra entitat, Alergocat.

A l’Institut Dental prestem atenció odontològica des de fa més de 20 anys, en totes les especialitats, mitjançant un equip professional altament qualificat i l’ús intensiu de les noves tecnologies. És un dels pocs centres que oferim atenció adaptada a persones amb problemes de salut mental i amb discapacitats. En tant que entitat no lucrativa, el 100% dels beneficis de la clínica els reinvertim en la seva millora i a subvencionar tractaments a persones en situació de vulnerabilitat que no poden costejar el seu tractament. 

En l’àmbit de les proves complementàries, realitzem proves diagnòstiques en el camp de la neurofisiologia (electrocardiogrames) i cardiologia (Holters i ergometries) per a pacients derivats pels centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut i altres entitats sanitàries. Comptem amb una llarga trajectòria i amb el reconeixement de pacients, administracions i professionals sanitaris, sent l’organització que més electrocardiogrames i Holters fa a tot Catalunya.
< Tornar enrere