Menu Close

El programa ‘Sense Sabates’ rep 1.753 parells de l’empresa Casas

11/02/2016. El programa Sense Sabates de Pere Claver Grup – Serveis Socials ha rebut una donació de 1.753 parells de sabates de l’empresa Casas. L’Associació Cívica la Nau les distribuirà a persones amb risc d’exclusió social i sense sostre.

Pere Claver Grup impulsa el programa Sense Sabates, un servei de recollida i distribució de sabates noves a través d’entitats públiques i privades que atenen persones en risc d’exclusió social i sense llar. Una cinquantena d’entitats realitzen reparteixen aquestes donacions sobretot a la ciutat de Barcelona, però també la resta de Catalunya. Alguns d’aquests enviaments es realitzen també a altres lloc de l’Estat, com Madrid, i fins i tot l’estranger.

Empreses, fàbriques i comerços posen a disposició de Pere Claver Grup els excedents de sabates del mercat per fer-les arribar a persones en situació d’exclusió social i sense sostre. El programa Sense Sabates va néixer a finals del 2008. Des d’aleshores ha aconseguit una donació de prop de 40.000 parells de sabates de tipologies molt diferents i procedents de diverses empreses.

El programa Sense Sabates va recaptar 2.067 parells de sabates al 2014 que procedeixen d’un sol donant. L’any anterior es van aconseguir 6.579 parells de sabates gràcies a les donacions de quatre empreses: Casas (4.061 sabates), Tempe del Grup Inditex (1.230 sabates), Antonio Pons (202 sabates) i FUN Capital S.L. (1.086 sabates).

Algunes de les empreses que també han col·laborat amb aquest projecte, a part de les esmentades anteriorment, són Gima, Royalty, Camper, Armand Basi, Munich i Nike. Totes les que col·laboren amb aquest projecte reben els beneficis fiscals per donació amb un 25% en l’IRPF i del 35% en l’IS (Ley 49/2002, de 23 de desembre de 2002, de régimen fiscal de las entidades sin fines lucrativos y de los incentivos fiscales al mecenazgo, modificada por la Ley 62/2003, de 30 de diciembre, de medidas fiscales, administratives y de orden social).

Des d’aquestes línies agraïm la col·laboració de totes aquestes empreses.

Per a més informació, les entitats o persones interessades us podeu posar en contacte amb nosaltres en aquesta adreça o mail:

Cal Muns
Programa ‘Sense Sabates’
C. Gavà, 70-72
08014 Barcelona
Tel. 93 490 46 22
sensesabates@fhspereclaver.org
www.spcsocial.org/sense-sabates

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Serveis Socials

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut