Menu Close

Ajuda’ns a aconseguir que tinguin #UnaVidaIndependent

23/02/2016. Iniciem una nova campanya de micromecenatge al portal migranodearena.org amb l’objectiu d’ajudar a que persones amb problemes de salut mental que no tenen recursos econòmics o que viuen al carrer puguin tenir una vida independent.

Gràcies al programa “Habitatges amb suport”, una d’aquestes persones que ara ja realitza una vida independent és l’Adan. Com ell mateix explica, es necessiten 10 anys per recuperar el que s’ha perdut en un any”; però és conscient que el primer pas és tenir una vida autònoma i poder comptar amb l’acompanyament de persones professionals que el puguin orientar i educar en nous hàbits. 

Des de Sant Pere Claver-Fundació Serveis Socials estem promovent el programa ‘Habitatges amb suport’, una alternativa residencial comunitària per a persones amb problemes de salut mental i en risc d’exclusió social. Es tracta d’habitatges que poden tenir caràcter permanent o temporal, on viuen entre 1 i 3 persones que compten amb el suport d’un equip educatiu per promoure i afavorir la integració psicosocial.

‘Habitatges amb suport ‘ facilita des de 2008 una vida independent a 24 persones però ens calen més recursos

Activitats del programa ‘Habitatges amb suport’

* Promoure l’adquisició i el manteniment d’hàbits personals d’autoPromoure el reforç de vincles relacionals, per facilitar eines que garanteixin la màxima autonomia

* Promoure la capacitat d’autodeterminació i autogestió

* Acompanyament i promoció de la vinculació a la comunitat

* Elaboració d’un Pla d’atenció personalitzat que és consensuat per diversos professionals a partir de les necessitats de cada persona beneficiària o usuari

Coneix també els testimonis de la Carmen i l’Ada per descobrir com ha canviat la seva vida el programa “Habitatges amb suport”.

Col·labora ara amb un donatiu, i fes possible que una persona que viu al carrer pugui viure com una persona independent.

Més informació:
Col·labora amb Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials: aquí
Descarrega’t el pòster

Ajuda’ns a compartir el missatge! Moltes gràcies!

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca
Skip to content