Menu Close

L’ONG Gvanim visita la fundació i presenta els projectes d’inserció comunitària juvenil d’Israel

Anat Hermoni, treballadora social de l’ONG Gvanim ha visitat aquest matí Sant Pere Claver- Fundació Serveis Socials per intercanviar visions i experiències dels projectes que coordina a Israel. Una organització no governamental i sense ànim de lucre pel canvi social, amb més de 40 projectes actius que creen i promouen oportunitats ajustades a cada individu perquè desenvolupi i assoleixi el seu màxim potencial de forma autònoma.

“A Gvanim treballem per proporcionar serveis socials i una infraestructura de suport, incloent el desenvolupament de la primera infància, els nens, joves i famílies en situació de risc, les persones amb discapacitat, els adolescents, els immigrants i el voluntariat comunitari”

Gvanim és una incubadora d’iniciatives socials i empresarials de la comunitat, ha explicat Anat: “la seva missió consisteix en desenvolupar i posar en pràctica programes en col·laboració amb altres comunitats per construir noves aliances i promoure una xarxa més àmplia de suport”. Els seus programes proporcionen al joves un àmpli suport per a molts aspectes de la vida tals com l’ocupació, la rehabilitació protegida d’habitatge dins de la comunitat, centres d’aprenentatge i clubs socials, el voluntariat i la contribució a la comunitat, conselleria psicològica i tractaments paramèdics, etc. Més de 5.000 persones s’han beneficiat directament dels seus programes.

Els seus principis rectors són:

1. Innovació – fomentar la innovació a través de la investigació i el desenvolupament, mitjançant la construcció de models de programes, fent coincidir els empresaris i voluntaris i, mitjançant el cultiu d’un ambient per fomentar el canvi social.

2. Cooperació i Associacions – desenvolupar aliances amb les comunitats a les que servim.

3. La connexió amb la Comunitat – Integració i participació per connecta individus: crea, construeix ponts i potencia l’apoderament de la persona dins de la comunitat, des d’un enfocament holístic.

4. Desenvolupament del Lideratge – Promou reptes des de la comunitat a través de la seva participació i contribució a la societat.

5. Influència Sistèmica – Aprofitar els seus programes per ampliar la gamma i l’abast del seu impacte tant a escala local com nacional.

6. Estabilitat i Sostenibilitat – Assegura que cada programa compta amb un equip professional i compromès, un pla de projecte fort i un pressupost ben cuidat basat en objectius a llarg termini.

7. Autoavaluació i creixement continu – Treballa per a la millora contínua i utilitza mètodes d’autoavaluació per supervisar el seu progrés en l’assoliment dels seus objectius diaris.

Més informació: Descarrega’t la presentació en format PDF sobre l’Associació Gvanim.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials
Skip to content