Menu Close

Jornada “Adolescents en conflicte: transgressió i responsabilitat”

Aquest any 2013 celebrem el 20è aniversari de l’experiència de col·laboració entre els diferents equips professionals de Justícia Juvenil i l’Equip d’Atenció al Menor de Pere Claver Grup – Fundació Sanitària. Un llarg recorregut compartint un objectiu comú: la facilitació del creixement i la maduració dels menors d’edat subjectes a responsabilitat penal. Una experiència fèrtil i d’aprenentatge per a tots els professionals dels diferents àmbits que s’han implicat en aquest projecte al llarg d’aquests vint anys. Una col·laboració interdisciplinària, en uns àmbits en el que és complex establir sinergies i que aquestes es mantinguin durant tant de temps. És per això que creiem que tenim bons motius per celebrar la nostra llarga relació. Us convidem a fer-ho amb aquesta Jornada de Reflexió amb el desig que ens permeti dialogar i gaudir de les aportacions dels professsionals i experts dels diferents camps al voltant de les següents qüestions: Quines intervencions podrien evitar que els adolescents entrin en conflicte amb la Llei? Existeixen alternatives a la judicialització en aquesta etapa?

El proper 14 de novembre celebrem el XXè Aniversari de la col·laboració entre els diferents Equips Professionals de Justícia Juvenil i l’Equip d’Atenció al Menor de Pere Claver Grup – Fundació Sanitària amb l’organització de la Jornada: “Adolescents en conflicte. Transgressió i responsabilitat“.

L’experiència per a tots els professionals implicats en aquest projecte ha estat enormement fèrtil i de constant aprenentatge. Per aquest motiu, ens agradaria compartir aquesta jornada amb totes les persones i professionals de les diferents xarxes assistencials que, com la nostra fundació, tenim un compromís d’atenció amb l’adolescència. Com veureu en el programa, hem plantejat les Jornades com una reflexió al voltant de la prevenció i dels canvis socials que de manera tan vertiginosa estem vivint en les últimes dècades.

Us animem i convidem a participar i a celebrar-ho amb nosaltres! Consulta el programa i inscriu-te!

Pere Claver Grup – Institut Docent i Recerca
C. Vila i Vilà,16
08004 Barcelona
Tel. 93 443 39 50
info@spcdocent.org
www.spdcocent.org

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Drets i Suports, Institut Docència, Recerca i Innovació, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut