Menu Close

Entrenament solidari a favor del programa de Trastorns de Conducta Alimentària de Sant Pere Claver

  • Ho organitza Marmota Team per tal de recaptar fons per la Fundació Sanitària Sant Pere Claver
  • L’entrenament serà el dia 26/3 i es realitzaran dos torns: un a les 10 h i l’altre a les 11.45 h. Es durà a terme al Crossfit Travessia (Trav. Industrial, 107-109, L’Hospitalet)

Barcelona, 15 de febrer de 2021 – Un entrenament solidari basat en exercicis físics per a tots els nivells és l’aposta de Marmota Team per aquest esdeveniment, que se celebrarà el 26 de març a partir de les 10 h al CrossFit Travessia, (Travessia Industrial 107-109 de L’Hospitalet de Llobregat). El preu per assistir-hi són 10 euros que es destinaran, íntegrament, al programa de Trastorns de Conducta Alimentària de la Fundació Sanitària Sant Pere Claver que es desenvolupa des del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Sants-Montjuïc. Les inscripcions es podran dur a terme en línia.

Es tracta d’una acció solidària que organitza Marmota Team, un grup d’esportistes professionals que, un cop a l’any, de forma coordinada amb altres proveïdors, organitzen aquest entrenament per donar suport a entitats del territori.

A més de l’entrenament, tots els assistents rebran una bossa d’atleta amb una samarreta amb el nom de l’entitat Sant Pere Claver i el nom de tots els patrocinadors, entre altres obsequis.

Programa TCA dins del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil Sant Pere Claver

Els trastorns de la conducta alimentària es caracteritzen per alteracions en la forma de pensar, de sentir i de comportar-se en relació amb l’alimentació, el pes o l’esquema corporal. Durant la pandèmia, s’ha pogut observar un augment d’aquest tipus de trastorns que consulten a la xarxa pública de salut mental, així com una major gravetat dels mateixos. Per donar-hi resposta, des del CSMIJ s’organitza un programa d’atenció específic mitjançant intervencions grupals especialitzades d’elevada intensitat. A través d’un grup psicoterapèutic que es reuneix setmanalment, es treballa la relació amb el propi cos i conceptes com l’autoimatge, l’acceptació o la corporalitat. També es dóna suport a les famílies de les joves ateses a través d’un grup psicoterapèutic de pares i mares per tal d’ajudar a comprendre la dimensió d’aquesta problemàtica, millorar la relació amb els fills i filles i compartir l’experiència.

La recaptació de fons realitzada per Marmota Teams anirà destinada íntegrament per aquest programa amb l’objectiu de poder consolidar aquesta experiència assistencialEn el cas que es vulgui fer una donació sense assistir a l’esdeveniment, es pot fer transferència, amb concepte Donació TCA + DNI, al següent número de compte:

Fundació Sanitària Sant Pere Claver – Banc Sabadell

IBAN: ES68 0081 1595 3400 0100 0408
BIC: BSAB ESBB
SWIFT: BSABESBBXXX


Us  animem que vingueu el dia 26 de març a practicar activitat física mentre feu un donatiu solidari per la Fundació. T’esperem al repte esportiu al CrossFit Travessia!

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 5 / 5. Nombre de vots: 2

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content