Menu Close

25 anys fent colònies d’asma i al·lèrgia

Les colònies d’estiu per conèixer l’asma i l’al·lèrgia, organitzades per Sant Pere Claver Fundació Sanitària, celebraran 25 anys aquest estiu (del 21 al 30 de juliol). Es tracta d’una iniciativa única i pionera, que a dia d’avui ha atès a més de 2000 nens i nenes de 8 a 14 anys amb l’objectiu principal de fer educació sanitària, ensenyant tot allò que cal saber per dur un autocontrol de la malaltia i fer una vida completament normal.

El Dr. Lucas, cap del Servei d’Al·lèrgia explica que “l’asma és la malaltia crònica més freqüent a l’edat infantil (al nostre país es calcula que afecta a un 10% de la població pediàtrica), però és una malaltia agraïda és a dir: si la tractem bé, ella et tractarà bé”, explica. L’actitud de qui la pateix pot influir de manera determinant en l’evolució i per això és important conèixer-la. L’especialista afirma que “l’al·lèrgia infantil afecta un 25% de la població i el millor tractament és conèixer els elements al·lergògens i saber com evitar-los”. En els pacients més joves, l’asma i l’al·lèrgia van sovint de la mà.

“L’al·lèrgia infantil afecta un 25% de la població i el millor tractament és conèixer els elements al·lergògens per evitar-los”

Educació Sanitària

L’objectiu d’aquestes colònies és demostrar que cap d’aquestes malalties no ha d’impedir fer una vida normal. La colònia no és un balneari per nens malalts. Fer educació sanitària d’un pacient jove separats per una taula i una bata blanca no és una bona tàctica. Si un aprenentatge es planteja en forma de joc, la predisposició és més gran i els resultats obtinguts són millors. És per això que, des de la Sant Pere Claver Fundació Sanitària, s’aposta pel lleure a l’hora de fer educació sanitària. D’aquesta manera, no només s’aprèn allò necessari sobre la nostra malaltia, sinó que també es gaudeix de tot el que defineix qualsevol colònia d’estiu: el treball en equip, l’autonomia personal, el contacte amb la natura o l’adquisició d’hàbits saludables, entre molts d’altres.

Dates: del 21 al 30 de juliol de 2014
Reunió de pares: 10 de juliol a les 19 hores, a SPC Fundació Sanitària.
Destinació: Casa de colònies l’Armentera

Informació Servei d’Al·lèrgia i Colònies

Servei d’Al·lèrgia Sant Pere Claver Fundació Sanitària
C/ Vila i Vilà, 16. 08004 Barcelona 93 442 39 02 – 93 442 39 03
Més informació sobre les colònies: info@coloniesasmaialergia.com
www.coloniesasmaialergia.com

Mitjans de comunicació

Júlia Ribó
comunicacio@fhspereclaver.org
Tel: 93 44233950/
Materials multimèdia
Vídeos – Web – Flyer– Nota de Premsa

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Al·lèrgia

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content