Menu Close

Sant Pere Claver amplia les seves aliances estratègiques

Seguint les línies que marca el Pla Estratègic 2012-2015, les tres fundacions que integren el Grup Sant Pere Claver segons les seves àrees d’especialització (Fundació Sanitària, Fundació Tutelar i Fundació Serveis Socials) treballen per fer créixer i promoure la seva xarxa d’aliances institucionals. Apostem per un major compromís en l’atenció a les necessitats sanitàries i socials, especialment de persones en risc d’exclusió, connectant i vertebrant demandes i serveis per als nostres usuaris, pacients i familiars. El Grup Sant Pere Claver ha entrat a formar de diverses entitats amb les quals ha establert una col·laboració institucional:

Salut Mental Catalunya és l’aposta de l’antiga FECAFAMM i AMMFEINA per tal de fer més visible la salut mental i generar noves aliances i oportunitats que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones.  Aquest projecte té com a objectiu contribuir que les persones amb problemes de salut mental participin dins la societat, en igualtat d’oportunitats. Perquè ningú no sigui exclòs i tothom pugui exercir els seus drets com a ciutadà.

DINCATDincat La Fundació Serveis Socials s’integra al conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual amb una triple perspectiva de servei: atendre a les persones amb discapacitat intel·lectual, les seves famílies i la seva vida en la comunitat. Promoure la seva l’activitat, social i associativa, de les entitats que donen suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i apostar per l’economia social.

El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Nou logotip Bordeta és la federació territorial d’aquests tres barris de Barcelona. El Secretariat aplega més de 270 entitats de diversa tipologia i treballa pel foment i la defensa de la vida associativa i la participació ciutadana a tots els nivells. Aquesta aliança s’estableix arrel del nou equiapament de Cal Muns “Serveis de Salut, Socials i Residencials” que gestiona el Grup SPC al barri de La Bordeta.

fiareProjecte FIARE, una xarxa de persones i organitzacions, amb vocació de crear alternatives en el mercat financer per construir una economia amb altres valors i al servei d’una societat més justa. FIARE parteix de la premisa que tota decisió econòmica és, en última instància, una decisió ètica, assumida des d’un marc determinat de conviccions i les conseqüències de la qual afavoreixen a uns i perjudiquen uns altres. Una entitat que opera a l’estat espanyol com a agent de Banca Popolare Etica, S. Coop.

El Grup Sant Pere Claver seguirà establint aliances de col·laboració per seguir aconseguint major representativitat, proximitat i compromís envers les persones que atenem.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Salut Mental
Skip to content