Menu Close

Triàleg, reflexió a tres bandes sobre salut mental

El Triàleg és un espai de reflexió, participació i intercanvi entre persones usuàries dels serveis de Salut Mental, familiars i professionals de l’àmbit. L’objectiu d’aquest és promoure la trobada dels agents implicats més enllà dels rols establerts als serveis de la xarxa. Fora del context terapèutic i familiar, els participants es troben per reflexionar obertament sobre la seva experiència al voltant de la salut mental.

Aquesta iniciativa afavoreix el reconeixement i el debat des de la singularitat de cada persona, combat l’estigma i fomenta la comunicació. Paral·lelament, els Triàlegs són un canal per a l’intercanvi i l’escolta que fa possible promoure un coneixement compartit i una concepció comunitària de la salut mental.

Triàlegs en el Poble-Sec i Sants

El Grup Sant Pere Claver se suma a aquesta iniciativa impulsant des dels Serveis de Suport a la Vida Independent (SSUVI) en el Poble-Sec, un espai de reflexió i intercanvi a tres bandes, que té lloc quinzenalment els dimecres de 17h a 18.30h a la Lleialtat Santsenca (Olzinelles 31, Barcelona): 12 i 26 de maig / 9 i 30 de juny / 7, 21 i 28 de juliol.

Aquestes sessions tenen previst abordar temes com:  

  • Què s’entén per Salut Mental?
  • La identitat i l’estigma
  • El “loco” y la sociedad
  • El tracte i el tractament
  • La comunitat i la soledat
  • La família
  • La soledat
  • L’autonomia i la presa de decisions

T’AGRADARIA PARTICIPAR EN EL TRIÀLEG? Més informació aquí

“La integració de diverses experiències i mirades és clau per l’impacte sobre el benestar i la salut de tots i totes els que formem part de la xarxa de salut mental. Té un gran valor l’opció de compartir experiències i tenir en consideració la mirada de l’altre”, una de les reflexions de l’article “Triàleg sobre els serveis i els drets en salut mental” escrit conjuntament per companys del Servei de Voluntariat i els Serveis de Suport a la Vida Independent ► no te’l perdis si encara no l’has llegit!

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 4.2 / 5. Nombre de vots: 5

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content