Menu Close

Sant Pere Claver participa en la nova guia sobre l’assistència en salut mental a l’adolescència a Europa

10/12/2015. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària ha col·laborat en l’elaboració d’una guia sobre l’assistència en salut mental a l’adolescència a Europa, “Adolescent mental health care in Europe: state of the art, recommendations, and guidelines by the ADOCARE Network”.

El manual fa una radiografia de l’estat actual de l’atenció en salut mental a l’adolescència a Europa, actualitza els últims resultats de la investigació en aquest àmbit i proposa una sèrie de recomanacions metodològiques pels serveis d’atenció a l’adolescència.

Jorge Tió, psicòleg clínic i psicoterapeuta de l’Equip d’Atenció al Menor, i Assumpció Soriano, psiquiatra i psicoanalista de l’Hospital de Dia per a Adolescents, han participat amb la seva experiència en serveis específics per als adolescents de Sant Pere Claver – Fundació Sanitària. Tots dos han assistit a la presentació del nou manual al Parlament Europeu a Brussel·les (Bèlgica).

La Comissió Europea avala aquesta guia elaborada per professionals i experts de diversos països europeus de la xarxa ADOCARE. En breu hi haurà disponible la guia en castellà.

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Mental
Skip to content