Menu Close

‘Obertament’ busca famós contra la discriminació en salut mental

Avui hem llançat la nova campanya d’Obertament “Es busca famós” i necessita del vostre suport perquè tingui més ressó. Tal i com us vam avançar, la campanya cerca personalitats públiques que tinguin o hagin tingut un problema de salut mental i vulguin donar la cara pel col·lectiu i amb el col·lectiu. La idea neix del fet que, mentre altres causes o col·lectius, com ara l’LGTB o la lluita contra el càncer, tenen personatges rellevants que fan de cara visible, al nostre país no hi ha persones famoses que hagin reconegut públicament tenir un problema de salut mental. Això es deu segurament a la por a ser rebutjats i discriminats i evidencia que a dia d’avui encara existeix un tabú sobre la salut mental.Amb aquesta campanya volem que la població se n’adoni que, a l’igual que els famosos afectats per una problemàtica de salut mental, moltes persones amaguen el que els hi passa per por a ser rebutjats i discriminats.

Volem que les persones amb problemes de salut mental, famoses o no, perdin la por a reconèixer aquesta part de la seva vida, parlant amb naturalitat d’aquesta part de la seva vida al seu entorn més proper.

Com col·laborar? 

  • Igual que l’any passat, podeu omplir el vostre entorn amb cartells de la campanya. Demana’ls gratuïtament a obertament.org/donalacara.
  • Compartiu l’anunci entre els membres de la vostra organització, amics i contactes.
  • Afegiu el vostre missatge de suport en el mur de la web obertament.org/donalacara i convideu els membres de la vostra organització, amics i coneguts a fer el mateix.
  • Seguiu-nos a Twitter i Facebook i compartiu els nostres missatges amb el hashtag #donalacara
  • Aconseguiu flyers a  obertament.org/donalacara per repartir en les immediacions de camps de futbol en la prèvia als partits que es juguin a la vostra localitat durant el mes de novembre (adjuntem guia de l’acció de futbol).

Contacteu amb televisions, ràdios, diaris o revistes locals per demanar que difonguin gratuïtament l’anunci de la campanya.

Gràcies pel vostre suport en la lluita contra l’estigma!

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut