Menu Close

El Grup SPC participa en el IV Congrés del Tercer Sector

Durant el dies 27 i 28 de novembre, el Grup Pere Claver Grup ha estat present al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona en el IV Congrés del Tercer Sector amb un estand informatiu. L’objectiu de tot l’equip de professionals que hi ha participat ha consistit en presentar i compartir els projectes i iniciatives que estem desplegant per detectar necessitats, crear noves aliances i seguir avançant en igualtat i drets socials. Paral·lelament, s’han presentat un total de 60 experiències d’èxit i més de 60 vídeos d’iniciatives potents a Catalunya (recull de premsa).

El Congrés s’ha organitzat a partir de conferències plenàries, col·loquis, espais i debats per reflexionar entorn el nostre Estat del Benestar, en aquest moment d’incertesa política, econòmica i social. El Grup SPC s’ha adherit al gran nombre d’institucions que, a partir de la Mostra d’Entitats, ha donat a conèixer als congressistes els seus programes socials.

Durant la inauguració, el filòsof i periodista Josep Ramoneda ha reflexionant sobre el creixement de les desigualtats en els últims anys. Ramoneda ha parlat dels efectes de les noves tecnologies i de com aquestes afecten a les relacions humanes. La desigualtat, ha dit “és un tema central de la nostra societat i un problema polític i social bàsic”. També ha recordat que “les entitats del tercer sector són un element estratègic fonamental”.

Més informació: http://www.congrestercersector.cat/

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Serveis Socials

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut