Menu Close

Èxit de participació en el Mentaliza’t

El 18 d’octubre, la plaça de Sants de Barcelona va ser l’escenari de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental (fotografies) amb el lema ‘Mentalitza’t’, un acte de sensibilització en el qual, hi van participar i s’hi van sumar més de 600 persones en un ambient festiu i molt familiar. Per primera vegada, aquesta commemoració l’han promogut Pere Claver Grup, la Fundació Joia, CPB Serveis de Salut Mental i AFAMMSAM (Associació de Familiars de Malalts Mentals del Districte de Sants Montjuïc) amb un objectiu comú:

“Conscienciar a la població sobre els problemes de salut mental i lluitar contra l’estigma”

Durant tot l’acte s’hi van fer moltes activitats; espectacle de titelles amb el Projecte Imagina, el ball dels Gegants de Sants, la dinàmia de les capacitats, la colla Castellera dels Vailets de Gelida, talleristes, un Scrable gegant, concerts, l’actuació musical i recital poètic de Marta Brucart  i, un cinefòrum amb la projecció del Curtmetratge “Corvus”, realitzat pel Club Social Ments Obertes i l’Escola de Cinema de Barcelona.  Ja passades les 19h de la tarda, s’hi va projectar la pel·lícula “El lado bueno de las cosas”, un film protagonitzat per Bradley Cooper, Jennifer Lawrence i Robert de Niro que tracta sobre una persona amb un trastorn mental com és la bipolaritat.

Pere Claver Grup agraeix a totes les entitats organitzadores la seva implicació i motivació per fer de l’acte un dia inoblidable. També la col·laboració i participació d’usuaris/es, familiars, professionals, veïns i visitants que s’hi van anar adherint.  Moltes gràcies a tots/es!

Més informació sobre el Dia Mundial de la Salut Mental Mentalitza’t
Vols fer un voluntariat amb nosaltres? Truca i t’informarem!
Més informació sobre el Servei de Salut Mental
L’acte en fotografies

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut