Menu Close

Mentalitza’t amb el Dia Mundial de la Salut Mental

El proper divendres 18 d’octubre, el Grup Pere Claver Grup, la Fundació Joia, CPB Serveis de Salut Mental i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sants Montjuïc organitzem un conjunt d’activitats de sensibilització destinades a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental. Com a entitats referents en el Districte de Sants Montjuïc i, amb l’objectiu de fer ressò d’aquest dia, us animem a participar en aquest acte de conscienciació  sobre els trastorns mentals a partir de la música, la poesia , els jocs i el cinema, per reivindicant una millora en la qualitat de vida de les persones amb una malaltia mental.

18 d’octubre “Mentalitza’t amb la Salut Mental”
16h-21h Programa d’activitats  – Lloc:  Plaça de Sants – BCN (veure mapa)
Inauguració de l’acte
Titelles del “Projecte Imagina”
Tallers i activitats infantils
Gegants de Sants
Recital de poesia i actuació musical
Dinàmica de les capacitats i Scrable Gegant (Organitza Fundació Joia)

19:15h Curmetratge i Cinefòrum a les Cotxeres de Sants
Pel·lícula “El lado bueno de las cosas”

fotos

A Catalunya, les primeres cins malalties per mortalitat (tumors, malalties del sistema circulatori, sistema respiratori, sistema nerviós i malalties mentals) són cròniques i consumeixen més de la meitat dels recursos del sistema.  Les patologies mentals són les malalties que incideixen de manera més greu en la qualitat de vida de les persones, sobretot si apareixen a la infància, l’adolescència o durant l’inici de l’edat adulta. S’estima que el 23,75% de la població catalana pugui presentar, en algun moment de la seva vida, un trastorn mental, per això, les institucions treballem per seguir millorant l’atenció, detecció i intervenció precoç dels trastorns mentals.

L’acte s’organitza a la Plaça de Sants amb el carrer de Joan Güell (Barcelona), de 16h a 21h i comptarà amb el suport i la col·laboració de la Fundació Joia, CPB Serveis de Salut Mental i l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sants Montjuïc amb l’organització d’activitats lúdiques i de sensibilització.

pulseres

Durant tota la tarda, el Grup Pere Claver Grup disposarà d’un estand on es podran adquirir polseres solidàries com a reclam per fer promoció, prevenció i sensibilització de la salut mental en el Districte de Sants Montjuïc.
Organitza:
Grup Pere Claver Grup
C. Vila i Vilà,16 · 08004 Barcelona · Tel. 93 442 39 03
comunicacio@fhspereclaver.org · www.santpereclaver.org
Veure cartell

franja

sanitariaflasocials
logo-joiacpbafam

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut