Menu Close

La Fundació Sanitària Sant Pere Claver és guardonada amb el Premi Sants-Montjuïc 2018

21/01/2019. El passat dijous 21 de febrer la nostra entitat va ser guardonada amb el Premi Sants-Montjuïc 2018 al Reconeixement Col·lectiu. El premi el va recollir el President del Patronat, Pere Benito, que va agrair aquest reconeixement pels 70 anys de dedicació envers les persones del territori que més ho necessiten. Diferents professionals de Sant Pere Claver van assistir a l’acte de lliurament de premis, celebrat a la Sala de Plens de la Seu del Districte de Sants-Montjuïc, i en el que també es van entregar premis al projecte de La Marina Viva i a la veïna Montserrat Gili en les categories d’Innovació i Reconeixement Personal.

El guardó arriba després que Sants3Ràdio proposés la nostra entitat com a candidata al premi al Reconeixement Col·lectiu. S’ha valorat els més de 70 anys de trajectòria de la institució i el seu compromís amb les necessitats sanitàries i socials de Catalunya i de la ciutat de Barcelona, en especial en l’àmbit de la salut mental, i s’ha posat en valor la tasca d’acompanyament i servei als col·lectius més vulnerables, especialment de la infància i l’adolescència en risc, les persones en situació de sensellarisme o les persones migrants.

A més, el premi reconeix el model de treball d’arrel comunitària de la nostra institució, que ha permès disposar d’una forta presència al Districte de Sants-Montjuïc amb diversos equipaments.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca
Skip to content