Menu Close

Juntes som imparables #8M2021

L’actual pandèmia per la COVID19 a més de generar una greu crisi sanitària ha agreujat també situacions de desigualtat estructural i de precarització dels drets civils desencadenant una crisi social, laboral i política que afecta a molts col·lectius vulnerables en especial, també, a les dones.  

Des del Grup Sant Pere Claver i la Fundació Tallers volem donar visibilitat a aquesta realitat i per això ens adherim a la campanya del 8M sota el lema “Juntes som imparables” per aconseguir una societat més justa i inclusiva per les dones i ho fem per reivindicar l’empoderament dels nostres drets a partir de la creació i disseny d’una col·lecció original de mascaretes.  

Des del Centre Especial de Treball Estel Tàpia ens sumem al #8M2021 amb  una col·lecció de 3 mascaretes creades especialment per aquesta ocasió: certificades, pensades per a totes i tots, plenes de color i feminisme perquè aquest any el lila ens acompanyi a tot arreu. 

Sabies què?

  • La crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19 ha posat de manifest l’escassa protecció social del sistema de cures, sostingut de forma molt majoritària per les dones, tant de manera remunerada com per les tasques en l’àmbit de la llar i a nivell comunitari.  Sovint sobrecàrregues o en condicions molt precàries.
  • 2 de cada 3 llocs de treball que s’han perdut durant la pandèmia l’ocupaven dones en els sectors més castigats per la Covid-19.
  • La violència contra les dones s’ha vist agreujada i ha incrementat durant els confinaments.
  • Els drets de les dones han passat en un segon pla polític arran de la crisi sanitària i econòmica.

Per tot això, en aquest 2021 reafirmem el nostre compromís amb la igualtat entre dones i homes: en la conciliació, en la formació, en l’ús del llenguatge, en la paritat de gènere en els òrgans de govern, en el Pla Estratègic que ja hem engegat perquè aquests valors i polítiques d’igualtat impactin no només envers les persones que atenem si no, també, en l’equip dels i les professionals.

Per a més informació:

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup
Skip to content