Menu Close

Presents a la III Jornada Tècnica Encaix d’entitats tutelars d’atenció a la salut mental

09/06/17. Professionals de Sant Pere Claver – Fundació Tutelar Lluís Artigues han participat en la III Jornada Tècnica Encaix, una trobada de treball, debat i reflexió interna entre les entitats d’aquesta associació integrada per fundacions tutelars dedicades a la protecció i la millora de les condicions de vida de persones amb problemes de salut mental a Catalunya.

La jornada ha permès abordar en grups de treball i des de diferents àrees -direcció, econòmica, jurídica i social- aspectes rellevants de la tasca diària de les entitats tutelars amb l’objectiu de compartir experiències i reflexionar sobre les mateixes.

Jornada Tècnica Encaix

A Catalunya 70 entitats tutelen unes 7.000 persones i, aproximadament, la meitat d’elles són ateses per les 12 fundacions que formen Encaix –entre elles Sant Pere Claver – Fundació Tutelar Lluís Artigues- i a les quals treballen 325 professionals. El 80% dels seus usuaris/àries tenen problemes de salut mental i el 27% es troben afectats per situacions de complexitat com són les toxicomanies, els trastorns de conducta, els deterioraments cognitius, la manca de recursos econòmics, la situació, ser extutelats DGAIA o tenir situacions familiars deficitàries, entre altres. Les més freqüents són els trastorns de conducta, la manca de recursos econòmics i el consum de tòxics.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 1 / 5. Nombre de vots: 1

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Drets i Suports, Institut Docent i Recerca, Salut Mental
Skip to content