Menu Close

Gràcies Carlos

Carlos

El passat 31 de desembre ens va deixar en Carlos Gutiérrez, patró de la Fundació des de finals dels anys 80. En nom del Patronat us adrecem aquest escrit per traslladar-vos el nostre immens agraïment per tot i per tant que ens ha aportat en Carlos durant tots aquests anys.

En Carlos va exercir la tasca professional en l’àmbit de la gestió en diferents institucions sanitàries de Catalunya i aquesta experiència fou mot valuosa per la nostra organització durant les dècades dels 70 i 80 quan l’entitat tenia dificultats econòmiques, organitzatives i de gestió. Conjuntament amb altres patrons, com Marià Ibar i Joan Gonzalo, va acompanyar la transició del model de la nostra organització transitant de la beneficència el bene faccere, tal com ens recordava sovint citant-nos Benito Meni: “sin gestión no hay misión”.

Carlos

Fou un bon gestor, però per sobre de tot en Carlos era una gran persona, bondadosa i de fermes conviccions cristianes. Aquest compromís i els seus valors expliquen que fos patró constituent de la Fundació Pere Claver Grup, creada els anys 70 com entitat paraigües que va permetre oferir l’impuls inicial a altres fundacions (per exemple, Fundació Arrels i Fundació Quatre Vents) i entitats molt compromeses amb les necessitats socials dels col·lectius més desafavorits del barri del Poble Sec i també de Ciutat Vella.

El traspàs del Carlos Gutiérrez coincideix just pocs dies després de la presentació dels actes del 75è aniversari que tot just estem començant a celebrar. De ben segur que serà una bona ocasió per recordar-lo i en el record serà present amb tots nosaltres, ben conscients que la nostra realitat com organització és tan sols possible gràcies a persones com en Carlos que ens han precedit. 

Fins sempre Carlos!

Pere Benito i Carles Descalzi
President Patronat i Gerència

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut