Menu Close

SportJove – Fem esport, fem salut!

SportJove és un projecte que promou Sant Pere Claver- Fundació Sanitària i la Fundació Serveis Socials per fer de l’esport una activitat de socialització i integració entre pacients i usuaris vinculats als nostres equipaments que tenen un tret en comú:  nois/es que, o bé pateixen algun tipus de malaltia mental, o bé, tenen alguna discapacitat intel·lectual amb trastorn de conducta.

Els experts han impulsat aquesta iniciativa per incentivar l’exercici físic ja que cada vegada hi ha més evidències mèdiques que avalen els beneficis de l’esport per a la salut de les persones. L’esport no només ens ajuda a mantenir una vida saludable sinó que també ens facilita les relacions humanes en un context lúdic, que incrementa l’autoestima, el benestar físic i emocional i la capacitat de superació, especialment, per als joves en risc d’exclusió social.  Formar part d’un equip pot reforçar algunes capacitats i estimular actituds positives, ser més competitius, responsables i desenvolupar noves competències.

El programa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i Juanola  i tindrà continuïtat la propera temporada.

Com a fi de curs, SportJove celebra el dijous 20 de juny a les 17h de la tarda, al Pavelló Tres Xemeneies del Poble-Sec el Campionat amistós de final de curs entre els pacients de l’Hospital de Dia i els usuaris/es de la Residència Tres Pins. Us hi esperem!

Més informació:

  • Àlbum fotogràfic
  • Residència Tres Pins és un equipament per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta que organitza anualment un Campionat de Ping Pong obert a usuaris/es, familiars i professionals. També estan treballant conjuntment amb altres entitats per organitzar un equip de Hockey.
  • L‘Hospital de Dia per a Adolescents és un programa que dóna cobertura a les problemàtiques dels adolescents dels 12 als 18 anys amb trastorns psíquics, psiquiàtrics o relacionals. En aquest centre els nois i noies juguen setmanalment a Futbol Sala

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content