Menu Close

Entrevistem a Anna Maria Esteve 

A través de “En primera persona. Converses sobre el confinament” coneixem com han viscut aquestes setmanes excepcionals a causa de la pandèmia per la COVID-19 algunes de les persones que atenem i acompanyem des dels diferents serveis de Sant Pere Claver. Avui compartim quina ha estat l’experiència de l’Anna Maria Esteve, que està assistida* per la Fundació Tutelar Lluís Artigues des del 2015.  

P: Anna, què ha suposat per a tu estar assistida per la FLA?

R: L’equip de professionals de la FLA -la Sònia, la Montse, l’Esther, el Jose Manuel- m’ha ajudat a portar una vida més tranquil·la, més equilibrada emocionalment. També, a no tenir tanta por i ser menys impulsiva. 

P: La relació establerta amb els teus referents i altres professionals que integren la FLA ha permès generar un vincle entre vosaltres. Com el descriuries?  

R: Sí, el vincle es genera pel fet d’estar i ser. Amb sensibilitat però sense una actitud paternalista, sense envair, però generant confiança i escolta activa. He creat un vincle d’estima. Sento que puc tocar de peus a terra amb més fermesa i em sento en pau. Fins i tot m’han reduït la medicació.  

P: Com t’han acompanyat des de la FLA durant el confinament?  

R: Els hi vull donar les gràcies per estar sempre presents i, especialment, durant aquestes setmanes de confinament. Per estar a primera línia durant aquesta pandèmia i per fer-me la vida més agradable. He après a viure el moment, però sé que per estar bé demà dependrà de com estic avui i així tot es va encadenant. No m’oblido que darrera de cada professional també hi ha una persona. Per això, calen més professionals de l’àmbit social. Més acompanyament i més atenció comunitària.  

* L’assistència és una figura pensada per a l’ajut a persones sense la capacitat modificada però que, per voluntat pròpia i a causa d’una disminució no incapacitant de les facultats físiques o psíquiques, sol·liciten que se’ls nomeni un assistent. 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 4.4 / 5. Nombre de vots: 13

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Mirades · Entrevistes, Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content