Menu Close

Entrevistem a Anna Maria Esteve 

A través de “En primera persona. Converses sobre el confinament” coneixem com han viscut aquestes setmanes excepcionals a causa de la pandèmia per la COVID-19 algunes de les persones que atenem i acompanyem des dels diferents serveis de Sant Pere Claver. Avui compartim quina ha estat l’experiència de l’Anna Maria Esteve, que està assistida* per la Fundació Tutelar Lluís Artigues des del 2015.  

P: Anna, què ha suposat per a tu estar assistida per la FLA?

R: L’equip de professionals de la FLA -la Sònia, la Montse, l’Esther, el Jose Manuel- m’ha ajudat a portar una vida més tranquil·la, més equilibrada emocionalment. També, a no tenir tanta por i ser menys impulsiva. 

P: La relació establerta amb els teus referents i altres professionals que integren la FLA ha permès generar un vincle entre vosaltres. Com el descriuries?  

R: Sí, el vincle es genera pel fet d’estar i ser. Amb sensibilitat però sense una actitud paternalista, sense envair, però generant confiança i escolta activa. He creat un vincle d’estima. Sento que puc tocar de peus a terra amb més fermesa i em sento en pau. Fins i tot m’han reduït la medicació.  

P: Com t’han acompanyat des de la FLA durant el confinament?  

R: Els hi vull donar les gràcies per estar sempre presents i, especialment, durant aquestes setmanes de confinament. Per estar a primera línia durant aquesta pandèmia i per fer-me la vida més agradable. He après a viure el moment, però sé que per estar bé demà dependrà de com estic avui i així tot es va encadenant. No m’oblido que darrera de cada professional també hi ha una persona. Per això, calen més professionals de l’àmbit social. Més acompanyament i més atenció comunitària.  

* L’assistència és una figura pensada per a l’ajut a persones sense la capacitat modificada però que, per voluntat pròpia i a causa d’una disminució no incapacitant de les facultats físiques o psíquiques, sol·liciten que se’ls nomeni un assistent. 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 4.4 / 5. Nombre de vots: 13

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Mirades · Entrevistes, Pere Claver Grup
Skip to content