Menu Close

El Conciertem 2019 de música inclusiva se celebrarà el 13 d’abril a les 17h

Conciertem oci inclusiu

04/03/2019. Un any més torna el Conciertem, el concert de música inclusiva obert a tota la ciutat que té per objectiu acostar la música en directe a les persones amb disCapacitat intel·lectual. L’acte, organitzat per la Residència i el Centre de Dia Tres Pins, arriba aquest 2019 a la seva 6à edició i, un any més, es planteja com una acció a favor de la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual, entenent la música com un mitjà de desenvolupament personal que aposta per la promoció de la igualtat d’oportunitats.

El Centre Cultural Albareda (C/Albareda, 22) tornarà a ser l’espai que acollirà aquesta activitat i BlueMoon, grup del qual és guitarrista Bernat Compte -un dels monitors del Centre de Dia Tres Pins- serà la banda que amenitzarà la trobada amb versions de cançons rock emblemàtiques dels anys 60, 70 i 80. El concert és una iniciativa oberta a tot el barri i a tota la ciutat que any rera any s’està consolidant com a referent en l’oferta d’oci inclusiu a Barcelona.

La entrada és lliure i gratuïta, però podeu reservar la vostra plaça de forma anticipada enviant un correu electrònic a residencia3P@spcsocial.org.

L’organització del Conciertem compta amb la participació dels usuaris i usuàries del Centre de Dia de Tres Pins realitzant tasques en base a l’aprenentatge que reben en el seu dia a dia al mateix centre. Durant el concert els usuaris/es són els responsables d’acollir i informar als assistents, de donar suport als músics en allò que necessiten i de supervisar que tot funcioni correctament a la sala.

Cartell Conciertem

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content