Menu Close

Comunicat Institucional

Benvolgudes, benvolguts,

Els patronats de la Fundació Tallers i del Grup Sant Pere Claver, després de més d’un any de contactes i de converses, hem arribat a una entesa sòlida per tal que les nostres organitzacions esdevinguin finalment un únic grup.

Fruit d’aquesta voluntat, tenim la satisfacció de poder comunicar-vos que en data 14 de maig hem signat l’acord que oficialitza aquest procés. La signatura del present acord representa el punt de partida d’aquesta confluència, fent efectiva aquesta nova realitat mitjançant una taula única de patrons.

Aquesta ha estat una decisió voluntària i conjunta, basada en la mútua confiança i generada des de l’oportunitat, lluny de necessitats ni d’urgències.

Compartim valors i visió, posant en el centre les persones en situació de vulnerabilitat, la nostra raó de ser. Som dues entitats amb llargues i prestigiades trajectòries, profundament compromeses amb els col·lectius als quals prioritàriament ens adrecem: les persones amb problemes de salut mental i les persones amb discapacitat intel·lectual.

“Amb aquesta confluència aconseguim generar suports i oportunitats per a les persones usuàries en tots els aspectes de la seva vida: drets, salut, habitatge, treball i vincles amb la comunitat”

La intenció que ens ha mogut des d’un bon començament no ha estat esdevenir més grans sinó esdevenir millors: un pas cap al futur que eixampli les possibilitats i que aporti valor a les persones usuàries, a les seves famílies, als equips professionals, als nostres clients i col·laboradors/es, i a les administracions públiques. En definitiva, a la ciutadania en el seu conjunt.

Estem plenament orgullosos del camí que ambdues institucions hem fet fins avui gràcies a la il·lusió, a la confiança, al treball i a la dedicació de tantes i tantes persones durant la seva història. A totes elles volem retre un profund agraïment i reconeixement.

Signem aquest acord amb la mateixa il·lusió i amb la mateixa confiança, amb la voluntat de continuar escrivint i eixamplant la nostra història.

Barcelona, a 14 de maig de 2021

Sr. Pere Benito Ruiz
Grup Sant Pere Claver
President

Sr Roque Pascual Salazar
Fundació Tallers de Catalunya
President

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content