Menu Close

La Fundació Sant Pere Claver i la Creu Roja oferiran assistència odontològica gratuïta a infància en risc d’exclusió

30/06/2016. Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Creu Roja han llançat la campanya de recollida de fons #AjudalsaSomriure per tal d’oferir assistència odontològica bàsica de qualitat gratuïta a infants pacients que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

La campanya de sensibilització i micromecenatge #AjudalsaSomriure és accessible en diferents canals en línia, com ara les xarxes socials, el lloc web www.ajudalsasomriure.org, o bé al portal www.elmeugradesorra.org amb per recaptar fons que es destinaran a cobrir aquests tractaments dentals a nens i nenes en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social.

El llançament de la iniciativa solidària ha coincidit amb la signatura de l’acord, el 7 de juliol de 2016, entre Carles Descalzi, gerent de la Fundació Hospital Sant Pere Claver, i Josep Quitet, president provincial de la Creu Roja a Barcelona.

Atenció i derivació dels infants pacients

D’una banda, Sant Pere Claver – Fundació Sanitària atendrà gratuïtament a la seva Clínica Dental fins a 300 nens i nenes les famílies dels quals es trobin en una situació de risc d’exclusió social.

L’assistència que se’ls oferirà consisteix en tractaments odontològics bàsics, com ara intervencions d’higiene por indicació periodontal no estètica, obturacions en dents de llet o permanents, endodòncies o mantenidors d’espai. El 50% de les primeres visites de la clínica dental ofereixen atenció odontològica a persones vulnerables, una aposta dels darrers anys per ampliar la vessant social.

De l’altra, la Creu Roja s’encarregarà de seleccionar i de derivar aquells infants pacients que vinguin derivats dels CAP dins de l’àrea metropolitana de Barcelona, segons les necessitats entre les persones en risc d’exclusió que no poden assumir aquests tractaments.

De les persones ateses per la Creu Roja a Catalunya en els programes de lluita contra la pobresa, el 81,4% que presenta problemes bucodentals afirma que no se’n pot costejar el tractament.

Fes el teu donatiu aquí i #AjudalsaSomriure

Col·labora que poguem oferir cobertura dental fins a 300 infants!

Descarrega’t el pòster de la campanya

Veure fotos de l’acte

Veure nota de premsa

 

Per a més informació:

Àrea de Màrqueting Social
Fundació Sant Pere Claver
socialmedia@fhspereclaver.org
Tel. 93 442 39 03 ext. 150

 
 

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Bucodental, Serveis Socials
Skip to content