Menu Close

XI Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut

10/10/2016. La Jornada, organitzada per la FCVS, serà un espai de reflexió, intercanvi i aprenentatge envers el voluntariat i la salut mental

Arriba l’11a edició de la Jornada de voluntariat en l’àmbit de la salut sota el títol “Voluntariat i salut mental” (programa en PDF)  que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre a la Casa del Mar de Barcelona. L’acte, organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) amb la col·laboració d’algunes entitats federades, vol ser un espai de reflexió, de sensibilització i d’aprenentatge compartit.

La Jornada pretén, per una part, donar eines als voluntaris i voluntàries que desenvolupen activitats adreçades a persones amb trastorn mental, buscar i explorar com es gestionen programes i equips de voluntariat de manera que siguin inclusius amb aquelles persones voluntàries que pateixen un trastorn mental. Des de Pere Claver Grup hi participem amb la Coordinadora del Servei de Voluntariat de la Fundació Serveis Socials, Míriam Bonet i la Neus Ribas, voluntària del servei.

A la primera part de la Jornada els assistants podran gaudir d’un espectacle de teatre fòrum, on es reflexionarà sobre la salut mental i el voluntariat. Tot seguit, el director de l’Àrea de Salut Mental de l’Institut de Treball Social i de Serveis Socials, José Manuel Cañamares, portarà a terme la ponència “Més enllà del diagnòstic: el voluntariat com a possibilitat”. A continuació, quatre tallers i espais de reflexió seran els protagonistes de la segona part de la Jornada.

 

A qui es dirigeix la Jornada:
La Jornada està adreçada, per una banda, a responsables i coordinadors d’entitats socials i tècnics de voluntariat d’entitats. D’altra banda, es dirigeix a voluntaris i voluntàries d’entitats socials. També es s’adreça a professionals d’equips assistencials de persones amb trastorn mental, així com a totes les persones i institucions que estiguin interessades en la matèria.

Inscripcions:
L’entrada és gratuïta però és necessària inscripció prèvia.

Font: Xarxanet.org

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Servei de Voluntariat

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut