Menu Close

IV Jornades Taula d’Infància, Adolescència i Famílies de la Marina

11/11/2015. Les Jornades de la Taula d’Infància, Adolescència i Família (TIAF) de la Marina són el punt de trobada anual de tots els protagonistes de la Taula. Així, les entitats i els serveis del barri, però també els joves, les famílies i els infants poden descobrir en un mateix espai tot allò que normalment es troba compartimentat en activitats ben variades.

Enteses com un espai d’aprenentatge i millora, qualsevol professional i veí de la Marina, així com qualsevol altre persona interessada a conèixer el que es fa en aquests barris dins l’àmbit del benestar infantil i de les famílies, pot participar a les Jornades de la TIAF. I també pot trobar-hi un camp de joc per experimentar els múltiples recursos que mobilitza el funcionament normal de la Taula.

Les jornades s’organitzaran els dies 20 i 21 de novembre amb tot un conjunt d’activitats de sensibilització obertes al barri per conèixer més a prop l’entorn professional que desenvolupa la TIAF a la Marina.

Pere Claver Grup presentarà a les 9.15h el nou projecte Consulta Joveun espai adreçat als adolescents dels 12 als 21 anys del districte de Sants Montjuïc i Barcelona gratuït i confidencial per millorar les habilitats dels joves i les seves relacions socials així com fomentar i afavorir l’autoconeixement en moments de desorientació, dubte o patiment.

Us animem, doncs, a inscriure-us i participar de les diferents activitats programades per la TIAF.

Programa:
Bloc I – Sala d’actes Pepita Casanellas (Pg. de la Zona Franca, 185)

8:30-09:00h
Arribada dels participants
9:00-09:15h Benvinguda a càrrec de la Sra. Esther Pérez, Consellera de la Marina
9:15-11:00h Presentació i intercanvi entre diverses iniciatives de 2015 per a infants, adolescents, joves i famílies del territori Treball per racons temàtics:

– Adolescents i joves: ▸ Espai jove (La Bàscula) ▸ Consulta Jove (FH Pere Claver Grup) ▸ Consulta Jove (CAP Carles Ribas)
– Educació: ▸ Aposta x Tu (Servei d’Orientació Pla Jove. CEB) ▸ UEC (Fundació Mans a les Mans) ▸ Abans de decidir, has de provar! (Fundació Mans a les Mans)
– Famílies: ▸ Grups de formació en Habilitats Parentals infants i adolescents (ASPB i altres) ▸ Projecte de voluntariat “Famílies x Famílies” (ITER/FCV)

11:00-11:30h Pausa esmorzar (hi haurà un refrigeri a la mateixa sala)11:30-14:30h Tallers simultanis: – La protecció d’infants i adolescents en l’àmbit educatiu: Compartim eines i instruments Organitza i imparteix: Grup de Treball de Metodologia del Treball en Xarxa (EAP de Sants-Montjuïc, CSS la Marina, EAIA de Sants-Montjuïc, CAP Carles Ribas, CAP la Marina i CSMIJ de Sants-Montjuïc). – L’infant convoca la tribu (Conferències de Grup Familiar) Imparteix: Martina Erpenbek (Supervision-Coaching. INTERACT Dialogo. Hamburg), Judit Juventench (educadora EAIA Alt Empordà) i Marta Riera (educadora CRAE L’Albera).

14:30h Cloenda a càrrec d’Anna Manso (“La pitjor mare del món”)

Bloc II – La Bàscula (C. del Foc, 128)
17:30-18:30h “Sessió musical de Jam Session per a nens i nenes de 0 a 4 anys amb les famílies” Organitzat pel Grup de Famílies de la TIAF20NOVDivendres21NOVDissabte PAR(C)TICIPA!Jardins dels Drets Humans (entrada per Pg. de la Zona Franca, 185)11:00-

14:00h Tallers, activitats i actuacions per a tothom! Organitzat per les entitats i serveis que formen part de la TIAF la Marina

Programació: La TIAF
Per a més informació: www.tiaflm.org 
Inscripcions: www.tiaflm.org/jornades/ 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut