El resultat serà una base de dades amb informació geolocalitzada dels recursos socials de cada regió: la Soliguia estarà també integrada amb Nidus, una aplicació desenvolupada per la Fundació iSocial que funciona com a caixa forta digital perquè les persones en situació de sensellarisme puguin guardar documentació important al núvol. A partir de la integració amb la Soliguia, que ja funciona a França des de fa sis anys, es comptarà amb dades de més de 100.000 serveis i recursos perquè les persones usuàries tinguin accés directe al mapa de serveis i recursos socials del cercador sense haver de sortir de l’aplicació.
El projecte també inclou la integració amb l’aplicació francesa Reconnect, de manera que les persones usuàries de qualsevol de les dues apps (Reconnect o Nidus) puguin mantenir la seva informació i documentació en cas de travessar la frontera.
En paral·lel, les entitats col·laboradores amb la Fundació iSocial en aquest projecte oferiran formació a més de 8.000 professionals de l’àmbit social en l’ús d’aquestes eines digitals.
Impulsat per la Fundació iSocial i cofinançat a través del programa europeu Interreg POCTEFA, el projecte Soliguia compta amb la participació de Pere Claver Grup, Solinum, Reconnect, Andorra Recerca + Innovació i Fundació Resilis.