Centre de Dia Tres Pins

Des de l’àmbit de Serveis socials de Pere Claver Grup gestionem la Residència i Centre de Dia Tres Pins des de l’any 2012 amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que atenem.

El Centre de Dia

Les nostres instal·lacions

Activitats

Requisits d’accés

Els nostres usuaris diuen…

Vols forma-hi part?

El Centre de Dia Tres Pins és un equipament que ofereix fins a un total de 12 places concertades d’atenció diürna per a persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta. Es tracta d’un servei que pretén ser una alternativa a altres serveis d’atenció diürna per a persones amb discapacitat (CO, CET, empresa ordinària amb suport, etc).

Es treballen hàbits i habilitats relacionals que potencien les capacitats. A través d’un acompanyament personalitzat tant a la persona usuària com a la família, afavorim el desenvolupament de l’autonomia personal i social. Les nostres activitats fomenten el descobriment i l’adquisició de recursos personals per resoldre els conflictes. Acompanyem a la persona en el seu itinerari individual cap a la inserció comunitària o laboral.

Les nostres instal·lacions

Activitats

  Sortides culturals
  Teràpia ocupacional
→  Ioga
  Assemblees
  Cine fòrum
→  Hort urbà
  Tallers de cuina
  Expressió artística

Requisits d’accés

Està orientat a usuaris que no han pogut continuar assistint als seus anteriors serveis laborals o prelaborals donades les seves dificultats d’adaptació, o bé que, donades les seves característiques conductuals, ja no han estat admesos dins el circuit habitual ocupacional. Han de ser majors d’edat i obtenir el certificat d’acreditació de discapacitat.

Els nostres usuaris diuen...

Francisco Javier Buchi

“La gent amb discapacitat no tenim tantes oportunitats per entrar al món laboral i se’ns fa difícil. L’equip tècnic del Centre de Dia 3 Pins m’ajuda a trobar feina i em fa sentir que formo part d’una família. Estic segur que la relació que tenim durarà molts anys”

Alexis Pérez

“Si no formés part de 3 Pins, no hagués aconseguit moltes coses. Per mi venir aquí és una obligació que tinc per a treballar dia a dia en mi mateix, millorar i tenir un futur digne”

Andrea Aznar

“Venir a Tres Pins em fa feliç. Una de les meves activitats preferides és passejar gossos, perquè jo els ajudo a ells i ells a mi. El menjar està molt bo i els monitors ens ajuden moltíssim”

David Cardona

“A Tres Pins em diverteixo mentre aprenc. Estic aprenent molt sobre jardineria i això pot servir-me per trobar una feina. Al Centre de Dia tinc amics que ens ajudem i ens animem a seguir endavant”

Vols formar-hi part?

Posa’t en contacte amb nosaltres i coneix el centre!

Contacte

C. Dr. Font Quer, 9-11. 08038, Barcelona Telèfon: 93 426 57 93 residencia3P@pereclaver.org

Pere Claver | Serveis Socials
Tel. 93 442 39 03
serveisocials@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Premi Josep Trueta 2019
Programa Actius de l’Acord

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver | Serveis Socials
Tel. 93 442 39 03
serveisocials@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

Skip to content