Atenció a la Llar

Si vols seguir vivint a casa teva amb el suport adequat, des de Sant Pere Claver, oferim serveis en què l’equip desenvolupa la seva intervenció al domicili de la persona atesa i al seu entorn comunitari. Es potencia l’aprenentatge i el manteniment de les habilitats per la cura personal i del lloc de vida, el reforç dels vincles relacionals i l’assoliment de la màxima autonomia possible al llarg de la intervenció.

Existeixen dues modalitats de servei per rebre l’atenció al domicili, amb caràcter públic o privat.

Programes públics

Sant Pere Claver Fundació Serveis Socials està acreditada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies com a entitat prestadora del Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar des de l’any 2002. S’adreça a persones amb problemes de salut mental que requereixen un suport de llarga durada per poder gestionar-se millor en el seu dia a dia i ser mes autònomes.

Des del 2014, SPC també s’ofereix per atendre persones amb necessitat d’una intervenció de menor intensitat i durada, via el Programa Vida Independent, subvencionat per l’Ajuntament de Barcelona.

Programa d'atenció a casa

El Programa d’Atenció a Casa proporciona, de manera privada, atenció especialitzada a persones amb problemes de salut mental, que tenen dificultats per desenvolupar-se de forma autònoma a casa seva. Posa’t en contacte amb nosaltres per explicar el que necessites, i valorarem conjuntament com podríem recolzar-te.

Per accedir a qualsevol d’aquests programes, pots contactar amb el/la teu/va Treballador/a Social del CSMA, o posar-te en contacte amb nosaltres, enviant un missatge a autonomia@spcsocial.org.

Eshel Herzog
Coordinació Tècnica Suports a la Vida Independent
932980022

Testimonis

Progama de suport a l’autonomia a la pròpia llar

La psicòloga Gemma Gomez i la treballadora social Deo Martins expliquen quina és la tasca que realitzen els i les professinals de Sant Pere Claver – Serveis Socials.
Veure vídeo →

Pere Claver | Serveis Socials
Tel. 93 442 39 03
serveisocials@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Premi Josep Trueta 2019
Programa Actius de l’Acord

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver | Serveis Socials
Tel. 93 442 39 03
serveisocials@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Premi Josep Trueta 2019
Programa Actius de l’acord

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

Skip to content