Menu Close

Sant Pere Claver amb el medi ambient

30/03/2016. El divendres 8 d’abril (12h) Sant Pere Claver farà una simbòlica plantada d’arbres a la Residència i Centre de Dia Tres Pins com a compensació per les emissions de CO2 que emet la fundació; una acció més que s’emmarca dins la política ambiental i de responsabilitat social corporativa de la institució, en coherència amb el creixement sostenible al servei de les persones, tal com i com descriu el nou pla estratègic 2016-2019.

L’acte, que restarà obert a tots el públics i a qui vulgui visitar l’esmentada residència* (confirmar assistència aquí), comptarà amb l’actuació del poeta José M. Vara del Club de la Lucha Emocional, on farà una poesia recitada amb acompanyament musical a càrrec d’Isaac Duran.

Val a dir que aquesta plantada d’arbres forma part d’un àmbit d’actuació que està orientat a desplegar programes de sensibilització tant interns com externs per minimitzar l’impacte del nostre funcionament en el medi ambient i en un entorn més saludable i proper. En aquest sentit, també vam iniciar una campanya de conscienciació dirigida a tots els professionals i usuaris per reduir el consum d’aigua i electricitat i aconseguir així un estalvi en el consum i una millor informació sobre el reciclatge.

Compromesos amb el medi ambient

Compromesos envers la prevenció i la protecció en totes les activitats que desenvolupem, la Institució va integrar i aconseguir al setembre de 2013 la certificació ambiental EMAS a l’edifici del Carrer de Vila i Vilà, 16 (Barcelona), seu central de les tres fundacions del Grup Sant Pere Claver. L’EMAS és un sistema voluntari de gestió ambiental que promou la millora contínua del comportament ambiental de les organitzacions.

El document que recull el desplegament d’aquests aspectes és la Declaració Ambiental, que es realitza anualment per tal de poder fer el seguiment de l’evolució ambiental de l’organització, on ara s’està treballant en la declaració 2015.

 Enllaços d’interès

 

*Confirmar assistència a: mediambient@fhspereclaver.org
Ubicació Residència Tres Pins: Carrer Dr. Font Quer, 9-11
Barcelona

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver
Skip to content