Menu Close

Els usuaris de Sant Pere Claver participen al Gran Recapte d’Aliments

26/11/2015. Persones amb discapacitat intel·lectual i/o problemes de salut mental del Centre de Dia i la Residència Tres Pins contribueixen a la campanya anual del Banc dels Aliments.

El Jonatan, usuari de Sant Pere Claver i voluntari de l’entitat, és un dels joves que repeteix l’experiència.

El Raúl Alcázar, director del Centre de Dia i la Residència Tres Pins, destaca que aquesta participació és molt important per aquest col·lectiu de persones, que passa de ser receptor de suport a oferir-lo als altres.

Barcelona, 26 de novembre de 2015 – Els usuaris de Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials participen per segon any consecutiu al Gran Recapte d’Aliments. El divendres 27 de novembre set usuaris del Centre de Dia Tres Pins i el dissabte 28 de novembre sis usuaris de la Residència Tres Pins col·laboraran com a voluntaris a la campanya de recollida d’aliments bàsics.

Aquesta participació és coordinada i promoguda per l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, i s’hi adhereixen diferents entitats que formen part del Consell Sectorial de Persones amb Discapacitat del districte de Sants-Montjuïc, entre elles Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.

“A través d’aquesta tasca, se’ls ofereix l’oportunitat d’ajudar a d’altres persones que en aquell moment es troben en situació de vulnerabilitat. Però també és una oportunitat de treballar habilitats relacionades amb la sociabilitat, tals com el respecte i l’empatia. A més, s’incrementa el seu sentiment de pertinença comunitària i, tot plegat, fa que augmenti la seva autoestima”.

El Jonatan és un dels usuaris del Centre de Dia Tres Pins que aquest any torna a participar al Gran Recapte d’Aliments. “D’estar aquí al centre a anar al supermercat a ajudar hi ha molta diferència, m’ho passo molt bé”, explica aquest jove que porta gairebé tres anys a Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials.

Després de fer de voluntari l’any passat al Gran Recapte d’Aliments en Jonatan va demanar per petició pròpia ser-ho també de Sant Pere Claver. Ara s’ha convertit en el primer usuari que a més ocupa una paper continuat com a voluntari de la institució. Per exemple, al mes d’octubre va col·laborar a la jornada Mentalitza’t, organitzada amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental. “Tenim un grup de Whatsup amb l’equip de voluntaris”, explica amb orgull el Jonatan que té una targeta d’identificació que l’acredita com a voluntari “guardada a la caixa forta”.

El Gran Recapte d’Aliments va recollir l’any passat 4.686.000 quilos de menjar en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l’ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per aquest any és aconseguir la col·laboració de 25.000 voluntaris.

Per a més informació podeu contactar amb:
Grup Sant Pere Claver
C. Vila i Vilà, 16. 08004 Barcelona
Tel 93 442 88 29 –
Fax 93 329 29 54
www.santpereclaver.org
@fundspereclaver

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content