Menu Close

L’Ajuntament reconeix a Pere Claver Grup, impulsor de la innovació social

L’Ajuntament de Barcelona vol presentar i reconèixer el treball d’organitzacions que fan realitat l’impuls a la innovació social i que, d’aquesta manera, participen com a actors clau al nostre entorn (fotos). Pere Claver Grup- Fundació Sanitària rebrà el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona per la seva vocació i voluntat innovadora en l’àmbit dels serveis socials i projectes d’intervenció social. En aquest sentit l’Ajuntament vol reconèixer la tasca que desenvolupa la fundació per fer possible i viable MY LIFE a Barcelona, un projecte de capacitació i entrenament d’habilitats per una major autonomia de la persones amb discapacitat i/o problemes de salut mental. Ja a principis de 2014, l’escosistema per la innovació social MOMENTUM (impulsat per ESADE i BBVA) va triar MY LIFE entre gairebé 300 projectes per assessorar i acompanyar a la Fundació en la rèplica del projecte MY LIFE a Catalunya. MY LIFE es va crear a Londres ara fa 4 anys i ha aconseguit importants resultats en l’autonomia dels seus usuaris i reconeixements importants per part de l’administració pública.

L’acte “Barcelona impulsa la innovació social” comptarà amb la participació de l’alcalde de Barcelona i tindrà lloc el dimecres 15 d’octubre, de 18.30 a 19.30 h, a l’auditori de CaixaForum a Barcelona.  La presentació serà una ocasió per compartir el procés dut a terme des de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports per identificar les millors innovacions i seleccionar les que millor s’adapten a la ciutat per tal de facilitar-ne la implantació local.

Així mateix, és sobretot una oportunitat perquè la ciutat reconegui el treball de les entitats, les institucions i les empreses que han decidit adoptar i adaptar al context local models innovadors que estan funcionant amb èxit en altres llocs.

Confirma la teva assistència i convida a participar d’aquesta trobada a totes aquelles persones que comparteixen l’interès a impulsar la innovació social.

Programa

18.30 Inauguració

 

 • Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde de Barcelona.
18.40 Presentació del procés d’identificació i selecció de models innovadors provats

 

 • Sr. Constantí Serrallonga, gerent municipal de l’Ajuntament de Barcelona.
18.50 Presentació d’innovacions socials implantades a Barcelona

 

 • Specialisterne: Ramon Bernat, CEO de Specialisterne, SL.
 • Model Housing First: Àlex Masllorns, assessor de la gerència de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports.
 • Môm’Artre: Marta Lacambra, directora de la Fundació Catalunya-La Pedrera.
 • JUMP Math: Elena Corominas, mestra de l’escola Carles I.
 • Apps for Good: Maria José Fernández Mostaza, professora del programa mSchools, assignatura “Mobilitzem la informàtica”.
 • Allô Prof: Berta Argany, responsable de coordinació amb el territori del Consorci d’Educació de Barcelona.
 • My LIFECarles Descalzi, gerent de Pere Claver Grup – Fundació Sanitària.
 • Moderador: Josep Maria Miró, director de Projectes d’Innovació Social de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.
19.20 Entrega del reconeixement “Impulsors de la innovació social” de part de la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona i l’alcalde a representants de les entitats que lideren les implantacions

 

 • Per Specialisterne, SL: Ramon Bernat, CEO, i Francesc Sistach, director general.
 • Pel model Housing First: Gloria Figuerola, directora de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports.
 • Pel programa d’Acompanyament per a l’Èxit Educatiu: Marta Lacambra, directora de la Fundació Catalunya-La Pedrera.
 • Per JUMP Math: Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona, i David Sierra, director general de la Fundació Collserola.
 • Pel programa mSchools, assignatura “Mobilitzem la informàtica”: Jordi Baldrich, subdirector general de gestió de serveis de la comunitat del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
 • Pel projecte de reforç educatiu online: Manel Blasco, gerent del Consorci d’Educació de Barcelona i Josep Villarreal de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports.
 • Per My LIFE: Carles Descalzi, gerent de Pere Claver Grup – Fundació Sanitària.
 • Per Social Innovation for Communities, UpSocial: Miquel de Paladella, director, i Viviana Urani, directora de comunicació.
 • A càrrec de l’alcalde de Barcelona Excm Sr. Xavier Trias; la tinenta d’alcalde Il·lma. Sra. Maite Fandos; i la regidora de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats, Il·lma. Sra. Irma Rognoni.
19.30 Cloenda de l’acte 

 

 •  Il·lma. Sra. Maite Fandos, tinenta d’alcalde de l’Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut