Menu Close

El Poble-Sec s’omple de secrets mentals

09/06/2015. El passat 6 de juny les entitats del Grup Pere Claver Grup van estar presents a la Mostra d’Entitats del Poble-Sec a l’Avinguda de Paral·lel de Barcelona on es van donar cita més de 70 entitats del barri. La campanya la “Pissarra dels secrets per tenir una bona salut mental”, igual que al FirEntitats de Sants (16 maig), va tenir una molt bona acollida entre el públic i es van recollir més de 200 missatges!

Els ‘secrets’ més destacats que van anotar les persones van ser:

“Ser positiu i evitar les persones tòxiques”, “estar sempre content, viure feliç i tenir molts amics”, “somriure”, “estimar”, “Viure la natura”, “tenir salut”, “divertir-se”, “tenir una bona família”, “dibuixar”, “llegir”, “cuidar els sentiments”, “ser solidari”, “fer les coses que més t’agradin”, “fer esport”, “fer petons”,  “fer-se a la mar!, “jugar”, “cantar a la dutxa”, “fer el Camino de Santiago”, “donar a cada cosa la importància que es mereix”, “ajudar a la gent”, “gaudir dels petits moments”, “dormir”, “menjar sa”, “estudiar”, “ser feliç amb el que tens”, “tenir molt sentit de l’humor”, “compartir”, “viatjar”, “fer vacances”, “fer treballs manuals”, “tenir paciència”, “no enfadar-se”, “despertar-se amb un somriure”, “gaudir del present”, “fer música”, “fer un voluntariat”, “estudiar”, “oblidar allò que és dolent”, “intentar pensar una cosa bona que t’ha passat aquell dia”, “passejar”…

 

Sensibilitat pel fet a mà

A l’estand també van destacar els fabulosos ‘regals solidaris’ fets a mà pels nostres usuaris del Residència i Centre De Dia Tres Pins i de l’Hospital de Dia per Adolescents: bonsais, clauers, ceràmica, jocs de taula… els quals van fer les delícies de tots els presents.

Per la seva banda, durant el matí, la Dra. Pérez del Servei de Proves Complementàries de Pere Claver Grup-Fundació Sanitària, va prendre la tensió arterial gratuïtament a molts ciutadans que ho van desitjar i es van oferir diversos consells en casos d’hipertensió.

Des d’aquestes línies, volem agrair a tots els professionals que van col·laborar a què fos possible aquesta fira, així com totes les persones que van adquirir regals solidaris ‘Pere Claver Grup handmade’ i a Juanola pel seu suport.

Enllaços d’interès
Fotos de la jornada
Productes “Pere Claver Grup handmade
Web Servei de Proves complementàries de Pere Claver Grup
Web Hospital de Dia per Adolescents Pere Claver Grup
Web de la Residència i Centre De Dia Tres Pins Pere Claver Grup
Web de Pere Claver Grup
Col.labora: Juanola
Així vam viure FirEntitats de Sants 2015

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut