Menu Close

Alerta davant l’augment de casos de violència als infants

Pere Claver Grup participa a la Jornada organitzada per l’Associació Catalana Per la Infància Maltractada (ACIM) juntament amb més de 100 professionals de justícia, salut, serveis socials, educació i salut mental. La trobada va tenir com objectiu compartir experiències i replantejar protocols d’intervenció quan es detecta que un infant pot ser objecte de maltractament de violència física i/o psíquica per part de les persones o institucions de les qual depèn per desenvolupar-se.

Compartim amb vosaltres el debat sobre el Maltractament Infantil, que s’acaba d’emetre al programa “Para Todos La 2″ (RTVE.es),  amb la participació de Maria-Eulàlia Palau, presidenta de l’associació ACIM, el Juan José Marquez (Fiscal Delegat de Menors de Barcelona), i el Jorge Fernandez del Valle (Catedràtic d’Intervenció Psicosocial de la Universitat d’Oviedo).

La Fundació ACIM treballa activament en la defensa i promoció dels drets de la infància i adolescència amb la col·laboració de persones compromeses i sensibilitzades amb una realitat que afecta milers de nens i nenes, i amb la convicció que és possible crear un món més igualitari i segur que respecti els drets humans i actuï per a pal·liar qualsevol acte de vulnerabilitat.

acim1

El departament de Salut Mental de Pere Claver Grup compta amb 80 experts de diverses especialitats en el camp de la salut mental amb diversos programes d’atenció a la infància i l’adolescència:

Secretaria tècnica del departament:
jallue@fhspereclaver.org
Tel. 93 324 88 91
Fax 93 442 74 31
Dilluns a dijous de 8h a 20h
Divendres de 8h a 14h
www.spcsalut.org 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut