Menu Close

La Fundació Pere Claver Grup participa en un espot de Jorge Lorenzo

La Fundació Pere Claver Grup és una de les quatre entitats que s’han implicat en un espot social amb Jorge Lorenzo, pilot de motoGP. La Raquel, usuària de la Fundació Pere Claver Grup, és una de les quatre persones amb discapacitat intel·lectual que protagonitzen el vídeo Connecting Abilities.

La federació Dincat (Discapacitat Intel·lectual Catalunya) va convidar a un usuari de la residència Tres Pins per a persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn de conducta a participar en aquest vídeo que promou la integració social de persones amb algun tipus de discapacitat.

Aquests nois han format part durant unes hores de l’equip de mecànics de Yamaha en un vídeo internacional que promociona la inclusió social del col·lectiu. El rodatge es va fer el passat 15 de juny a les instal·lacions del circuit de Montmeló, mentre Lorenzo entrenava per al Campionat de Moto GP.

La Fundació Itinerarium, responsable de la tipografia Anna Vives, ha impulsat aquesta col·laboració i ha comptat amb el suport de tres entitats sòcies, la Fundació Pere Claver Grup, la Fundació Ginesta i la Fundació Onada.

Al vídeo, es veu com el Dani (Fundació Ginesta) repassa amb Jorge Lorenzo el traçat del circuit, la Raquel (Fundació Pere Claver Grup) assisteix en l’avituallament i en la revisió de la moto, l’Òscar (Fundació Onada) s’encarrega de revisar els pneumàtics junt amb els mecànics oficials de l’equip Yamaha i l’Anna (Fundació Itinerarium) ajuda Lorenzo amb el casc.

L’anunci s’ha emès a totes les televisions internacionals que tenen els drets del campionat de Moto GP; a l’Estat espanyol la cadena és Tele5.

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut