Menu Close

La campanya l’ Heroi Ets Tu promociona els hàbits saludables

Les entitats que integren el Grup Sant Pere Claver presenten la campanya conjunta l’Heroi ets tu per promocionar els hàbits d’una bona salut i gaudir d’una bona qualitat de vida. Segons els experts, els valors fonamentals són l’alimentació, l’esport, l’intel·lecte, la creativitat i l’espiritualitat. En aquest sentit, la iniciativa aposta per la sensibilització, la prevenció i la participació sobre els bons hàbits de vida.

Per això recorda la necessitat de menjar de forma sana i equilibrada; fer exercici i practicar esport; desenvolupar la creativitat mitjançant activitats com les arts plàstiques o la fotografia; cultivar l’espiritualitat des del punt de vista de l’estima i la socialització; i potenciar el coneixement i l’educació per ser menys vulnerables.

A partir d’aquest mes i fins al proper setembre, es donaran a conèixer la identitat de cinc herois que transmeten aquests conceptes mitjançant recomanacions generals, adreçades als professionals, pacients, usuaris, familiars, veïns, institucions i entitats vinculades al sector.

A la recerca d’herois anònims

El Grup Sant Pere Claver convida a tothom a contribuir a la recerca d’herois anònims que defensin els bons hàbits, perquè també l’Heroi ets tu. Per participar-hi cal que facis una foto del teu heroi i expliquis els motius de per què ho és. La Xef Viscalleda, el Quimet Jornet, el Tomàs Gaudí, l’Ernest Ghandi i la Berta Ainstein poden servir d’inspiració.

Qualsevol persona pot participar al concurs l’Heroi ets tu des del 12 de maig al 5 de setembre. Només cal compartir una fotografia d’un heroi, que com els de la campanya, promogui hàbits de vida saludables.

Els participants han de compartir la imatge a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) amb l’etiqueta #HeroiEtsTu o enviar-la des d’un ordinador a la pàgina web de la campanya.

Les cinc imatges més votades a través de Facebook seran les guanyadores del concurs.

Inauguració de Cal Muns

El Grup Sant Pere Claver llença aquesta campanya en motiu de la inauguració del nou equipament de Cal Muns ‘Serveis de Salut, Socials i Residencials’ el proper 9 de setembre al barri de la Bordeta (districte Sants-Montjuïc).

Totes les persones que participin en aquest concurs estan convidades a la festa d’inauguració, on rebran una samarreta dels herois i hi haurà moltes més sorpreses.

El nou equipament ofereix serveis sanitaris, residencials i socials destinats als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió, especialment persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals.

El nou complex respecta la missió del Grup Sant Pere Claver i consolida la seva presència al districte de Sants-Montjuïc i el seu compromís amb els usuaris i veïns de la zona.

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content