Menu Close

Signem un acord amb la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec per doblar el nombre de places de l’Espai Infància

El projecte socioeducatiu és un espai de convivència per infants que necessiten reforç escolar i inclusió comunitària.  La majoria de nens i nenes beneficiaris d’aquest servei són un col·lectiu vulnerable derivat per les escoles del barri.

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials i la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per doblar la capacitat de l’Espai de la Infància, un espai de convivència destinat a infants de 7 a 12 anys que per les seves condicions específiques necessiten reforç escolar i treballar hàbits socioeducatius i alimentaris.

Sant Pere Claver – Fundació Serveis Socials contribueix al desenvolupament d’aquest projecte adreçat a la infància en risc amb una aportació econòmica per augmentar el nombre de persones beneficiades. Així aquest projecte, nascut l’any 2001, augmentarà l’aforament de 30 places que fins ara ofertava.

La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec és la federació que aplega a la gran majoria de les entitats i associacions del barri del Poble Sec. La seva coordinació ofereix serveix i impulsa activitats per ajudar a millorar la qualitat de vida del conjunt de la ciutadania.

Espai de la Infància és un projecte socioeducatiu  que promoure la convivència entre els infants del barri. La seva intervenció comunitària es basa en la coresponsabilitat i l’esforç compartit entre tots els agents que intervenen en l’educació dels infants del barri: la família, els equips docents, les entitats de lleure i l’administració pública.

Els infants beneficiaris d’aquest servei són derivats majoritàriament d’escoles públiques i concertades del barri, encara que també provenen de Serveis Socials, EAPs i de Centres de Salut Mental Infanto-Juvenil (CSMIJs).

El procés de derivació s’estableix a partir del projecte socioeducatiu individualitzat de cada nen o nena, en coordinació amb els agents socioeducatius que intervenen en l’àmbit de la infància.

Per a més informació:
Coordinadora d’Entitats del Poble Sec – Espai Infància

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Salut Mental, Serveis Socials

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content