Menu Close

Sant Pere Claver firma un conveni de col·laboració amb l’escola Elisava

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Fundació Privada Elisava Escola Universitària han signat un conveni de col·laboració per promoure projectes en l’àmbit de la formació, com pràctiques d’estudiants a l’empresa i les col·laboracions docents.

El conveni servirà també per promoure, conjuntament, activitats de recerca i desenvolupament de projectes d’innovació com gadgets inclusius o dispositius mèdics adaptats per a persones en risc d’exclusió social, infants i joves vulnerables o persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest sentit, ambdues parts posen de manifest el seu interès en la possibilitat de col·laborar conjuntament en la presentació de projectes susceptibles de ser presentats a programes d’ajuts de R+D+i tant a nivell nacional com europeu.

La Fundació Privada Elisava Escola Universitària és titular d’Elisava Escola Superior de Disseny. Aquest centre educatiu promou el coneixement, la recerca i la contribució al progrés social, cultural i econòmic de la societat. L’escola Elisava ofereix estudis de grau en disseny, enginyeria del disseny Industrial; formació contínua, màsters i postgraus.

Carles Descalzi, gerent del Grup Sant Pere Claver, i Santiago Albert Seseña, gerent de l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona Elisava, han firmat aquest conveni que té vigència durant el curs 2014-2015 (prorrogable cada any).

C. Vila i Vilà, 16 08004 Barcelona  |  Tel. 93 442 39 03  |  info@spcsalut.org

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup
Skip to content