Menu Close

Sant Pere Claver firma un conveni de col·laboració amb l’escola Elisava

Sant Pere Claver – Fundació Sanitària i la Fundació Privada Elisava Escola Universitària han signat un conveni de col·laboració per promoure projectes en l’àmbit de la formació, com pràctiques d’estudiants a l’empresa i les col·laboracions docents.

El conveni servirà també per promoure, conjuntament, activitats de recerca i desenvolupament de projectes d’innovació com gadgets inclusius o dispositius mèdics adaptats per a persones en risc d’exclusió social, infants i joves vulnerables o persones amb discapacitat intel·lectual. En aquest sentit, ambdues parts posen de manifest el seu interès en la possibilitat de col·laborar conjuntament en la presentació de projectes susceptibles de ser presentats a programes d’ajuts de R+D+i tant a nivell nacional com europeu.

La Fundació Privada Elisava Escola Universitària és titular d’Elisava Escola Superior de Disseny. Aquest centre educatiu promou el coneixement, la recerca i la contribució al progrés social, cultural i econòmic de la societat. L’escola Elisava ofereix estudis de grau en disseny, enginyeria del disseny Industrial; formació contínua, màsters i postgraus.

Carles Descalzi, gerent del Grup Sant Pere Claver, i Santiago Albert Seseña, gerent de l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona Elisava, han firmat aquest conveni que té vigència durant el curs 2014-2015 (prorrogable cada any).

C. Vila i Vilà, 16 08004 Barcelona  |  Tel. 93 442 39 03  |  info@spcsalut.org

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content