Menu Close

Les obres de Cal Muns avancen a bon ritme

Cal Muns serà un nou equipament ubicat al barri de la Bordeta (Districte Sants- Montjuïc de Barcelona) gestionat pel Grup Sant Pere Claver i entrarà en funcionament el segon trimestre de 2014 per oferir un conjunt integrat de serveis sanitaris, residencials i socials destinat als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió, especialment, persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals. Amb aquest equipament, la institució, coherent amb la seva missió, consolida la seva presència al Districte de Sants Montjuïc i el seu compromís envers els usuaris i veïns de la zona.

Carles Descalzi, gerent del Grup Sant Pere Claver ha explicat que “Cal Muns ofererirà una millor qualitat assistencial als usuaris i pacients, tant pel que fa a les instal·lacions més modernes així com per estar ubicats en un espai molt més cèntric del Districte de Sants- Montjuic”.

Un espai socialment responsable
Cal Muns serà també un edifici singular per la nostra institució i en el territori de referència en tot allò referent a la sostenibilitat, l’eficiència energètica, l’economia social i la Responsabilitat Social Corporativa (compra de proximitat, reutilització, proveïdors d’economia social…). Des del nostre compromís envers la societat i l’entorn Cal Muns permetrà crear un espai socialment responsable i molt obert a la comunitat.

Característiques tècniques:
L’equipament té una superfície edificada de 2.509 m² i consta de planta baixa més 6 plantes amb capacitat per a 35 consultes, 44 habitacions amb un total de 50 places residencials i 3 aules de treball convertibles en espai per impartir docència de 100m². El nou equipament permetrà atendre un total de 36.600 visites anuals, bàsicament de salut mental.

Activitat assistencial: programes i serveis
Cal Muns acollirà Serveis de Salut Mental de Sant Pere Claver, especialment destinats a l’atenció i prevenció de la malaltia mental adreçats a adults, joves, infants i a les seves famílies amb l’objectiu d’aconseguir un pronòstic de millora clínica i una evolució en l’esfera emocional i cognitiva. També destinarà un espai per a diversos programes d’inclusió social i comunitària adreçats a persones vulnerables i en risc d’exclusió social. Les 4 plantes superiors estaran destinades a prestar serveis residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport limitat i trastorn de conducta.

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Grup Sant Pere Claver, Institut Docent i Recerca
Skip to content