Menu Close

Les obres de Cal Muns avancen a bon ritme

Cal Muns serà un nou equipament ubicat al barri de la Bordeta (Districte Sants- Montjuïc de Barcelona) gestionat pel Grup Sant Pere Claver i entrarà en funcionament el segon trimestre de 2014 per oferir un conjunt integrat de serveis sanitaris, residencials i socials destinat als col·lectius més vulnerables i en risc d’exclusió, especialment, persones amb problemes de salut mental i discapacitats intel·lectuals. Amb aquest equipament, la institució, coherent amb la seva missió, consolida la seva presència al Districte de Sants Montjuïc i el seu compromís envers els usuaris i veïns de la zona.

Carles Descalzi, gerent del Grup Sant Pere Claver ha explicat que “Cal Muns ofererirà una millor qualitat assistencial als usuaris i pacients, tant pel que fa a les instal·lacions més modernes així com per estar ubicats en un espai molt més cèntric del Districte de Sants- Montjuic”.

Un espai socialment responsable
Cal Muns serà també un edifici singular per la nostra institució i en el territori de referència en tot allò referent a la sostenibilitat, l’eficiència energètica, l’economia social i la Responsabilitat Social Corporativa (compra de proximitat, reutilització, proveïdors d’economia social…). Des del nostre compromís envers la societat i l’entorn Cal Muns permetrà crear un espai socialment responsable i molt obert a la comunitat.

Característiques tècniques:
L’equipament té una superfície edificada de 2.509 m² i consta de planta baixa més 6 plantes amb capacitat per a 35 consultes, 44 habitacions amb un total de 50 places residencials i 3 aules de treball convertibles en espai per impartir docència de 100m². El nou equipament permetrà atendre un total de 36.600 visites anuals, bàsicament de salut mental.

Activitat assistencial: programes i serveis
Cal Muns acollirà Serveis de Salut Mental de Sant Pere Claver, especialment destinats a l’atenció i prevenció de la malaltia mental adreçats a adults, joves, infants i a les seves famílies amb l’objectiu d’aconseguir un pronòstic de millora clínica i una evolució en l’esfera emocional i cognitiva. També destinarà un espai per a diversos programes d’inclusió social i comunitària adreçats a persones vulnerables i en risc d’exclusió social. Les 4 plantes superiors estaran destinades a prestar serveis residencials per a persones amb discapacitat intel·lectual amb suport limitat i trastorn de conducta.

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Institut Docent i Recerca, Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content