Menu Close

Cal Muns entra en funcionament

El nou equipament de serveis de salut, socials i residencials, Cal Muns, ubicat al barri de la Bordeta (Barcelona) i gestionat pel Grup Sant Pere Claver, comença a prestar servei assistencial a partir del 15 de gener.
Cinc serveis de salut mental i cinc programes de serveis socials es traslladen durant la segona quinzena de gener a Cal Muns, sent el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) de Sants, fins ara situat al Carrer de Galileu (Barcelona), el primer en iniciar l’activitat. Posteriorment ho farà el Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ) i la resta de programes i serveis; el centre estarà a ple rendiment al mes febrer. Tots aquests serveis ocuparan les plantes baixa, 1 i 2 d’aquest nou equipament de 2.300 m2 que permetrà atendre un total de 36.600 visites anuals i on més de 50 professionals de diverses especialitats oferiran serveis amb especial atenció cap a les persones amb problemes de salut mental, discapacitat intel·lectual, joves i famílies en situació de vulnerabilitat i infància en risc. Les quatre plantes restants de l’edifici, de moment sense prestació de servei, seran d’àmbit residencial i s’hi podran allotjar fins a 44 usuaris.

Cal Muns també vol ser un espai de referència en el territori per dinamitzar i enfortir la realitat associativa del barri de la Bordeta. L’equipament desenvoluparà una tasca divulgativa i docent per apropar i compartir el coneixement a la seva sala d’actes.

Cal Muns estarà a ple rendiment ambulatori al mes de febrer

Cal muns

[Veure fotos]

Més de 50 professionals atendran unes 36.600 visites anuals

Programes de salut mental a Cal Muns (Planta baixa i 1)

Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA): Equip d’atenció especialitzada en salut mental i de suport a les àrees bàsiques de salut de Sants.

– Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil (CSMIJ): Equip d’atenció especialitzat en salut mental que atén a persones menors d’edat en el territori de Sants-Montjuïc.

– Unitat Psicoteràpia Psicoanalítica d’Adults (UPPA): Atenció especialitzada en tractaments psicoterapèutics focals d’orientació psicoanalítica.

– Unitat de Psicoteràpia Psicoanalítica d’Infants i Joves (UPPIJ): Equip especialitzat en tractaments psicoterapèutics d’orientació psicoanalítica a joves i infants.

– Equip d’Atenció al Menor (EAM): Equip d’atenció a joves i adolescents derivats des de la Direcció General de Justícia Juvenil i la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA).

Programes de serveis socials a Cal Muns (Planta 2 )

Servei de Seguiment, Acompanyament i Suport a Joves Extutelats (SSASJE): Servei adreçat a joves extutelats per la DGAIA per promoure la seva inserció formativa i laboral, i la seva empancipació.

-Servei de Voluntariat: Servei destinat a la promoció i participació de persones voluntàries en els programes de la Fundació, prioritàriament a persones en risc o en situació d’exclusió social.

– Programa d’Atenció a Casa – PAC: Servei privat a domicili, especialitzat, que mitjançant personal qualificat i supervisat, ofereix atenció a les persones i unitats familiars amb dificultats de desenvolupar-se de forma autònoma a casa seva.

– Llars amb Suport: Alternativa residencial comunitària per a persones en risc d’exclusió social, de caràcter permanent o temporal, on conviuen persones i que compten amb el suport i acompanyament de l’equip educatiu per afavorir la seva integració comunitària.

– Programa de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar (PSALL): Programa adreçat a persones amb problemes de salut mental i que requereixen suport per millorar la seva pròpia autonomia i la relació amb l’entorn.

Aquest equipament no hagués estat possible sense la col·laboració de diferents institucions i entitats del Districte i del barri de la Bordeta (Barcelona); un agraïment que també volem fer extensiu a a Padrós Valls Arquitectes, Enginyeria Biorem i els estudis d’ interiorisme i disseny gràfic Graph i Marqlab, juntament amb el compromís i treball de molts professionals de Sant Pere Claver.

Més informació i atenció a l’usuari:
www.calmuns.org
Tel. 93 490 46 22
info@santpereclaver.org
C/ Gavà, 70-72 08014 Barcelona (Plaça Cal Muns)
Com arribar

Horari de Cal Muns
Dilluns, dimecres i dijous de 8 a 19h.
Dimarts i divendres: de 8 a 15h.

Enllaços d’interès
Fotos de l’equipament
Notícia El3.cat
Grup Sant Pere Claver
150119_NdP_TrasllatCalMuns

Notícies anteriors
Festa inauguració
Notícia a BTV
Notícia a El Digital
Vídeo
Notícia a El3.Cat
Entrevista a Sants 3 Ràdio (min. 40’40″)
Campanya HeroiEtsTu

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 1 / 5. Nombre de vots: 1

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content