Menu Close

L’Altre Festival, arts escèniques i salut mental

20/05/2015. Ens plau anunciar-vos el naixement a Barcelona, el juny del 2015, d’un nou Festival d’Arts Escèniques on hi col·labora Pere Claver Grup- Fundació Sanitària. No es tracta d’un Festival com els anteriors, es tracta d’una altra cosa, d’un altre festival. Del 4 al 7 de juny obrim portes a Fabra i Coats (Programa)

L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental perquè entenem que poden ser una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. Però no només això. També volem ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari. Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. Una altra manera de veure i viure la salut mental. Volem engegar una cosa nova, diferent, un altre festival.

I per dur-ho a terme us necessitem. Hem d’omplir L’Altre Festival de teatre, música, dansa i poesia. Si sou una companyia de persones amb trastorn mental, o familiars, o professionals de la salut mental, o amics, o actors, o coneguts o tot a l’hora, presenteu-nos una proposta. Si teniu un espectacle preparat o en voleu crear un de nou, feu-nos-ho arribar. Salut Mental i Arts Escèniques, aquestes són les dues premisses. Més informació: consulta el dossier informatiu.

Què és L’Altre Festival? És un nou esdeveniment sociocultural basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que pateixen un trastorn mental, que tindrà lloc a Barcelona durant la primavera de 2015.

Per què L’Altre Festival? Perquè estem convençuts, i així ho hem comprovat després de més de 10 anys de treball en aquest àmbit, que les arts escèniques són una eina facilitadora en el procés terapèutic i normalitzador de la vida de les persones que pateixen una malaltia mental. Perquè volem trencar prejudicis, estigmes i etiquetes i acostar la malaltia mental a la societat des d’una vessant positiva i integradora, convertint-nos en un espai de trobada i participació entre els malalts, les seves famílies, els professionals sociosanitaris, la ciutadania i els professionals de les arts escèniques. Perquè creiem que som, també, cultura popular.

Més informació:
www.laltrefestival.cat
comunicacio@laltrefestival.cat
Tel: 606 79 10 21
c/ Vila-Seca, 1 D-
08031 Barcelona

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut