Menu Close

L’Altre Festival, arts escèniques i salut mental

20/05/2015. Ens plau anunciar-vos el naixement a Barcelona, el juny del 2015, d’un nou Festival d’Arts Escèniques on hi col·labora Sant Pere Claver- Fundació Sanitària. No es tracta d’un Festival com els anteriors, es tracta d’una altra cosa, d’un altre festival. Del 4 al 7 de juny obrim portes a Fabra i Coats (Programa)

L’Altre Festival neix amb la voluntat d’estimular la creació, la participació i la difusió de les Arts Escèniques en el col·lectiu de persones amb problemes de salut mental perquè entenem que poden ser una eina fonamental en el procés terapèutic i normalitzador de la vida. Però no només això. També volem ser un referent per a tota aquella gent que estima i gaudeix del que es fa dalt d’un escenari. Una punta de llança per trencar estigmes i etiquetes. Un espai on compartir experiències, vivències i descobrir altres realitats. Una altra manera de veure i viure la salut mental. Volem engegar una cosa nova, diferent, un altre festival.

I per dur-ho a terme us necessitem. Hem d’omplir L’Altre Festival de teatre, música, dansa i poesia. Si sou una companyia de persones amb trastorn mental, o familiars, o professionals de la salut mental, o amics, o actors, o coneguts o tot a l’hora, presenteu-nos una proposta. Si teniu un espectacle preparat o en voleu crear un de nou, feu-nos-ho arribar. Salut Mental i Arts Escèniques, aquestes són les dues premisses. Més informació: consulta el dossier informatiu.

Què és L’Altre Festival? És un nou esdeveniment sociocultural basat en propostes artístiques creades, protagonitzades o relacionades amb persones que pateixen un trastorn mental, que tindrà lloc a Barcelona durant la primavera de 2015.

Per què L’Altre Festival? Perquè estem convençuts, i així ho hem comprovat després de més de 10 anys de treball en aquest àmbit, que les arts escèniques són una eina facilitadora en el procés terapèutic i normalitzador de la vida de les persones que pateixen una malaltia mental. Perquè volem trencar prejudicis, estigmes i etiquetes i acostar la malaltia mental a la societat des d’una vessant positiva i integradora, convertint-nos en un espai de trobada i participació entre els malalts, les seves famílies, els professionals sociosanitaris, la ciutadania i els professionals de les arts escèniques. Perquè creiem que som, també, cultura popular.

Més informació:
www.laltrefestival.cat
comunicacio@laltrefestival.cat
Tel: 606 79 10 21
c/ Vila-Seca, 1 D-
08031 Barcelona

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Oci inclusiu, Salut Mental
Skip to content