Menu Close

Pere Claver Grup rep un reconeixement pel seu compromís social

El passat 27 de novembre l’Ateneu Barcelonès va acollir la II Àgora Ciutadana de la Barcelona Social, impulsada per l’Acord Ciutadà. L’Àgora Ciutadana 2014 va esdevenir l’espai de trobada dels sectors de la ciutadania que conformen la Barcelona Social.
Un dels objectius de l’acte va ser reconèixer la tasca que les entitats socials de l’Acord Ciutadà realitzen diàriament per canalitzar el compromís ciutadà i promoure el voluntariat social, i la seva contribució per aconseguir una ciutadania més activa, compromesa, informada, demòcrata, tolerant i solidària.
Pere Claver Grup – Fundació Sanitària i la Fundació Serveis Socials van rebre el reconeixement per la promoció del voluntariat la canalització del compromís social de la ciutadania. “És un honor haver rebut aquest reconeixement i seguirem treballant per a potenciar-lo encara més. Un clar exemple, a nivell de voluntariat, és que ja no només fem voluntariat per a persones amb problemes de salut mental, sinó que usuaris nostres fan de voluntaris a altres usuaris, un fet que demostra que anem avançant en temes inclusió social” explica Joaquim Corral, director de Pere Claver Grup-Fundació Serveis Socials.

 

A l’acte també hi van participar persones voluntàries i compromeses amb la ciutat de Barcelona, col·legis professionals implicats amb l’Acord Ciutadà, juntament amb entitats i organitzacions que gestionen voluntariat; van debatre com promoure una ciutadania més activa.

Links d’interès:

Fotos de l’acte
Pere Claver Grup – Fundació Serveis Socials
Pere Claver Grup – Fundació Sanitària
Voluntariat Pere Claver Grup

 

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Pere Claver Grup

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Pere Claver Grup, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Ves al contingut