Política de Privacitat

Responsable
Fundació Privada Lluís Artigues
CIF: G-64827876

Contacte
Adreça: Vila i Vilà, 16 (08004 Barcelona)
Telèfon: 933 248 891
e-mail: fla@fla.cat
Pot posar-se en contacte amb la Delegació de Protecció de Dades a l’e-mail dpd@fla.cat

Finalitats

 • Gestió i contacte amb persones usuàries.
 • Gestió i manteniment de la pàgina web i respostes a les consultes rebudes segons la informació de contacte (formulari, telèfon, e-mail).
  Legitimació Consentiment explícit de la persona interessada. Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) 3/2018, Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades personals.

Conservació
Durant el termini en que estigui vigent la relació assistencial o el temps necessari si hi ha alguna obligació legal o interès legítim al respecte.

Destinació
No se cedeixen les seves dades a ningú, però es pot permetre el seu tractament per part de tercers únicament per motius tècnics, legals i/o de prestació del servei.

Transferències internacionals
No es realitzen transferències internacionals de les seves dades.

Drets
Vostè té dret a accedir a les seves dades, rectificar-les, suprimir-les, limitar o oposar-se al seu tractament, a la seva portabilitat, a no ser objecte de decisions automatitzades, a retirar el seu consentiment i a presentar reclamacions davant l’Autoritat de Control (APDCAT)

Detalls de la nostra Política de Privacitat

1. Informació general

La present “Política de Privacitat i Protecció de Dades” té com a finalitat  de donar a conèixer les condicions que regeixen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat o grup corporatiu per a vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals segons la Unió Europea i l’estat membre espanyol.

En conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, i per això a continuació, li indiquem tots els detalls del seu interès respecte a com realitzem aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

Per tot el que s’ha exposat, un cop revisada i llegida la nostra Política de Protecció de Dades, és imprescindible que l’accepti en prova de la seva conformitat i consentiment.

2. Responsable del tractament

Qui recapta i tracta les seves dades?
La persona Responsable del Tractament de Dades és aquella persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, o òrgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals; en cas que les finalitats i mitjans del tractament estiguin determinats pel Dret de la Unió Europea o de l’estat membre espanyol. En aquest cas, les nostres dades identificatives com a Responsable del Tractament són les següents: FUNDACIÓ PRIVADA LLUÍS ARTIGUES – CIF G64827876, en endavant FLA.

Com pot contactar amb nosaltres?
Domicili de les nostres oficines:

FUNDACIÓ PRIVADA LLUÍS ARTIGUES
E-mail: fla@fla.cat
Telèfon: 93 324 88 91
Domicili postal:
Passeig de Montjuïc, 18. 08004, Barcelona (Barcelona), Espanya

Qui pot ajudar-te amb la nostra Política de Protecció de Dades?
Disposem d’una persona o entitat especialitzada en protecció de dades, que és l’encarregada de vetllar pel correcte compliment en la nostra entitat de la legislació i normatives vigents. Aquesta persona rep el nom de delegada de Protecció de Dades (DPO) o Responsable de Protecció de Dades i, si ho necessita, pot contactar amb ella de la següent forma:

E-mail: dpd@fla.cat

3. Mesures de seguretat

Què fem per garantir la privacitat de les seves dades?

La nostra entitat o grup corporatiu adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l‘estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats.

Entre altres, destaquen les següents mesures:

 • Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.
 • Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.
 • Verificar, avaluar i valorar, de forma regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.
 • Seudonimitzar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades delicades.

4. Finalitat del tractament

Per a què volem tractar les seves dades?
Necessitem la seva autorització i consentiment per a recaptar i tractar les seves dades personals, per això a continuació li detallem els usos i finalitats previstes:

 • Descripció: Gestió i contacte amb persones usuàries; Gestió i manteniment de la pàgina web i respostes a les consultes rebudes segons la informació de contacte (formulari, telèfon, e-mail).
 • Finalitats:
  • Gestió i contacte amb persones usuàries;
  • Gestió i respostes a les consultes rebudes a través del formulari de contacte de la web de l’organització. Les conseqüències de no facilitar-nos aquestes dades serà la impossibilitat de contactar-hi i proporcionar-li una resposta a la seva sol·licitud, prestar-li el servei o proveir-li el producte sol·licitat. Vostè té dret a rebre resposta a qualsevol pregunta, consulta o aclariment que li sorgeixi derivada d’aquest formulari, trucant-nos, enviant-nos un e-mail o visitant les nostres instal·lacions

Durant quant de temps conservarem les seves dades?
Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per complir les finalitats indicades anteriorment. Llevat que existeixi una obligació o requisit legal, els terminis de conservació previstos són:

5. Legitimació del tractament

Per què tractem les seves dades?
La recollida i el tractament de les seves dades està legitimat sempre per una o diverses bases jurídiques, les quals detallem a continuació:

Relació contractual i consentiment explícit de la persona interessada. Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD) 3/2018, Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de dades personals.

6. Destinació de les seves dades

A qui cedim les seves dades dintre de la Unió Europea?
A vegades, per poder complir amb les nostres obligacions legals i el nostre compromís contractual amb vostè, ens veiem davant l’obligació i la necessitat de cedir algunes de les seves dades a certes categories de destinació, les quals especifiquem a continuació:

 • No cedim les seves dades a ningú, però podem permetre el seu tractament per part de tercers únicament per motius tècnics, legals i/o de prestació del servei.

Realitzem transferències internacionals de les seves dades fora de la Unió Europea?
No fem transferències internacionals de les seves dades.

7. Drets de les persones interessades

Quins són els drets que li emparen?
La normativa vigent de protecció de dades li empara en una sèrie de drets amb relació a l’ús que els donem a les seves dades. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació, li indiquem quins són els drets que li assisteixen:

 • Sol·licitar l’ACCÉS a les seves dades personals;
 • Sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les seves dades;
 • Sol·licitar la SUPRESSIÓ o eliminació de les seves dades (dret a l’oblit);
 • LIMITAR o OPOSAR-RSE a l’ús que els donem a les seves dades;
 • Dret a la PORTABILITAT de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet;
 • Dret a no ser objecte de decisions automatitzades i/o elaboració de perfils;
 • Dret a RETIRAR el seu consentiment en qualsevol moment;
 • Dret a presentar una RECLAMACIÓ en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Com pot exercir els seus drets amb relació a les seves dades?
Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

 • Responsable: FUNDACIÓ PRIVADA LLUÍS ARTIGUES
 • Direcció: Passeig de Montjuïc, 18. 08004, Barcelona (Barcelona), Espanya
 • Telèfon: 93 324 88 91
 • E-mail: dpd@fla.cat
 • Pàgina web: www.fla.cat

Com pot presentar una reclamació?
A més dels drets que li assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant conforme a la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte de la qual indiquem a continuació:

Autoritat Catalana de Protecció de Dades
C. Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a. 08008, Barcelona (Barcelona), Espanya
E-mail: apdcat@gencat.cat – Telèfon: 935527800
Web: www.apdcat.cat

Pere Claver  | Drets i Suports
Tel. 93 324 88 91
dretsisuports@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver  | Drets i Suports
Tel. 93 324 88 91
dretsisuports@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2019
Premi Clúster Salut Mental Catalunya
Programa Actius de l’Acord
I Reconeixement InDRET a la Gestió Inclusiva del Voluntariat

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

© 2023 Pere Claver Grup
Política de privacitat  |  Política de cookies
Avís legal   |  Canal denúncia  |  Intranet

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content