Menu Close

Colònies per a conèixer l’asma i l’al·lèrgia

El Servei d’Al·lèrgia està observant com, en els darrers anys,  el nombre de persones afectades per al·lèrgies en els països desenvolupats està incrementant. Els factors que podrien explicar-ho són diversos, però hi destaquen els genètics i sobretot ambientals. L’augment de la contaminació i un entorn amb unes condicions sanitàries i higièniques més òptimes, així com l’ús de vacunes i antibiòtics ha fet minvar el nombre d’infeccions provocant que les defenses del nostre sistema immunitari tinguin tendència a crear al·lèrgies.

A la Fundació Sanitària organitzem, des de fa 24 anys, un programa pioner d’educació sanitària en el lleure a la casa rural de l’Armentera on ja hi han passat més de 2000 joves. Unes colònies adreçades a nois i noies de 8 a 14  anys que pateixen asma o al·lèrgia,  les malalties cròniques més freqüents entre els infants i joves.  L’objectiu d’aquests colònies consisteix en promoure l’autonomia i millorar la qualitat de vida dels joves a partir del lleure i l’aprenentatge de tècniques en un entorn en plena naturalesa. Com expliquen els nostres al·lergòlegs “si un aprenentatge es planteja en forma de joc, la predisposició augmenta i els resultats obtinguts són immillorables”.

Per a més informació:
Dates: del 22 al 31 de juliol de 2013.
Preu: 150 €
Organitza:  Servei d’Al·lèrgia
Mail: info@coloniesasmaialergia.com
www.coloniesasmaialergia.com
c/ Vila i Vilà 16, 08004 Barcelona
Tel: 93 442 39 02/03

Enllaços d’interès:
Colònies per a nens i nenes amb asma i al·lergia 

 

 

 

T´ha semblat útil aquesta publicació?

Fes clic i puntua-la entre 1 i 5

Nota mitjana 0 / 5. Nombre de vots: 0

Cap vot fins ara, sigues el primer/a!

Si heu trobat útil aquesta publicació ...

Comparteix a les xarxes socials

Lamentem que aquesta publicació no us sigui útil!

Millorem aquesta publicació!

Explica'ns com podem millorar aquesta publicació?

Posted in Al·lèrgia

En construcció

En construcció


El Responsable del tractament és la Fundació Sanitària Sant Pere Claver, amb domicili al C.Vila i Vilà, 16 de Barcelona (08004), dpd@pereclaver.org. La finalitat del tractament és la gestió de la seva sol·licitud i l’enviament de comunicacions de Pere Claver Grup. Exercici de drets. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament i a no estar sotmès a decisions individuals automatitzades dirigint-vos a l’adreça del responsable del tractament. Més informació

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

En construcció

Skip to content