Unitat de Monitoratge Intraoperatori

La UMI dins de Servei de Neurofisiologia Clínica de Sant Pere Claver neix amb la voluntat de cobrir les necessitats del monitoratge intraoperatori tant dels Hospitals Públics (XHUP) com Privats. Enguany, aquesta nova unitat ha permès signar un acord de col·laboració amb l’Hospital Universitari de la Mútua de Terrassa amb l’objectiu de prestar un servei especialitzat i innovador que permet mitjançant l’estimulació elèctrica neuronal donar informació fiable als cirurgians per impedir o minimitzar el risc de complicacions del sistema nerviós durant una intervenció quirúrgica.

Aquestes tècniques eviten que els pacients es puguin patir complicacions neurològiques com alternacions de la parla i l’audició, mobilitat facial, incontinències, pèrdua de força o sensibilitat a les extremitats.

Dins del sector sanitari a Catalunya, aquest tipus d’intervencions són encara molt innovadores per l’elevat grau d’especialització. La UMI està liderada per la Dra. Climent, neurofisiòloga especialista en Monitoratge Intraoperatori, formació que ha rebut a la Universitat de Columbia (Hospital Sant Luke’s Roosevelt i Mount Sinai, Nova York) sota la direcció del Professor Vedran Deletis, President i fundador de la Societat Internacional de Neurofisiologia Intraoperatòria.

Contacte

C. Vila i vilà 16, | 8004 Barcelona
Tel. 93 442 39 03

Coordinador Assistencial

Pere Claver | Especialitats de Salut Tel. 93 442 39 03 especialitatsalut@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Premi Josep Trueta 2019
Programa Actius de l’Acord

Treballa amb nosaltres Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Pere Claver Grup | Especialitats de Salut
Tel. 93 442 39 03
especialitatsalut@pereclaver.org

Premis i reconeixements
Creu Sant Jordi 2020
Premi Josep Trueta 2019
Programa Actius de l’acord

Treballa amb nosaltres
Vols formar part del nostre equip i comparteixes la nostra missió, visió i valors? Veure més

Segueix-nos a les xarxes

Skip to content